tiistai 10. syyskuuta 2013

DIY: Studded shoes

Hiphei!!

Mitäpäs teille kuuluu? Mässäilen juuri herkullisella oliivi-yrtti-raejuustosalaatilla, nam nam. Jälkkäriksi maistuisi hedelmäsmoothie, mutta tuo minun blenderi on jotenkin hirmuisen hankala pestä, kun sitä teräosaa ei saa irti, joten hakusessa olisi ihan oikea smoothiekone. En ole sellaisiin tosin törmännyt, mutta jossain blogeissa on olen nähnyt niistä kuvia! Jos jollain on tietoa mistä semmoisen saisi suht huokeaan hintaan voisi vinkkailla minulle tänne!
Olen tehnyt pitkiä päiviä töissä ja päässyt vasta iltamyöhällä kotiin, jonka vuoksi en ole ehtinyt postailla, mutta aamupäivisin olen ehtinyt kierrellä kaupungilla ja tavata kavereita.
Ja muistatteko ne mustat perustennarit, jotka juuri ostin? Tuunasin ne niiteillä, ja niistä tuli tosi makeet!!  Niittituunaus on pärähtänyt minuun niin kovin, että seuraavaksi musta neuleeni saa olkapäihinsä kunnon niittikoristukset. Viimeaikoina olen miettinyt myös hommaavani oikeasti OMPELUKONEEN. Se olisi niin kiva tehdä ja muokkailla omia vaatteita, netti kun muutenkin pursuaa ohjeita kaikennäköisistä jutuista!
Ompelutaitoni ovat jääneet kyllä sinne yläasteen käsityötuntien tasolle, mutta enköhän jotain onnistu tekemään. Muutaman megakirosanan siivittämänä. 

Ja nyt alkaa tuoksua sen verran jo tuore muffinssi, että pitänee hakea pellit uunista pois. Antaisin vaikka lempipaitani, että voisin syödä niitä, mutta ne on niin tuhteja suklaa-pähkinämuffinsseja, ettei tule kuuloonkaan tämän nälkäkuurin aikana! Onneksi ei tarvitse kauaa kestää tuota vastustamatonta tuoksua, koska ne lähtevät myyntiin. (Ja koska nirhaan kohta jonkun tämän järjettömän makeanhimon vuoksi)


 






Legginsit Veromoda Neule BikBok Niitit H&M

Mitäs piditte kengistä? :)

P.S  Modelifen arvonnan voitti onnekas sähköpostillaan:
katarina.kivimaki@gmail.com

Onnea! Sulle on lähetetty sähköpostia. :)

6 kommenttia:

  1. Ei ole mikään varsinainen oikea smoothiekone, mutta tästä saa kaikki kulhon osat irti ja pesukoneeseen! - http://www.gigantti.fi/product/pienkoneet/keittiokoneet/OBH6658/obh-nordica-tehosekoitin-frutti-blender

    Olisikin kiinnostavaa nähdä täällä enemmänkin näitä tuunailuja, sulla on silmää näihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vaivanäöstä ihana! <3 Kurkkasin ja näyttää aika kivalta! Toimii varmasti paremmin kuin tämä mun viinablenderi näissä hommissa(ehhheh, läppä läppä)
      Kiva kuulla! Harmi, etten ole laittanu aikaisemmin kuvia, on tullut askarreltua kaikennäköistä tässä muutenkin, kiitos vinkistä! *pusuja haleja

      Poista
  2. ihanat noi sun legginssit!<3 ja nyt munkin alkoi mieli ruveta tuunaamaan mun tennareita!! :D

    VastaaPoista
  3. Arvasinhan että kommenttini ei koskaan saapunut perille asti kun netti pätkäsi juuri kun lähetin sitä.

    Ihana blogi sulla, sait täältä uuden lukijan :)

    http://ohleopardd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. tosi kiva idea tuo tennareiden tuunaaminen ! :)

    ♥ http://juissis.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥