perjantai 13. syyskuuta 2013

Easy friday with easy skirt

Hellou!

Viikonloppu hurahti käyntiin perjantai 13. päivän merkeissä, mutta epäonnen sijaan päivään on mahtunut toinen toistaan mukavampia sattumia! Näin ystävääni ja vietettiin aikaa yhdessä, oli kivaa.
Töissäkin oli kivaa, kun sai kehuja asiakkailta hyvästä palvelusta! 
Olen tosin aamuvuoron jäljiltä ollut koko päivän hieman kohmeessa ja vietän tämän illan yksin kotona, kun aamulla pitää nousta viideltä ylös ja töihin. Onhan se kiva joskus näinkin päin!
Meinaan pyhittää tämän illan kaikille kosmetiikkahömpötyksille, laittaa naamion naamaan, vahata kulmat ja katsoa telkkaria kynttilänvalossa viltin alla.  Pöörfect! Ja tissuttelu riittää muutenkin nyt hetkeksi.  Seuraavan kerran ehkä sitten kun juhlitaan kaverin syntymäpäiviä ja meille on kunnon show tiedossa! Ei kyllä hajuakaan vielä mitä.
Tatuoinninkaan kanssa ei ole ollut ongelmia, paitsi meinaan saada joka kerta slaagin kun tämä varmaan 35kiloinen ryökäle juoksee asunnon toiselta puolelta suoraan kohti hidastamatta. Saa pelätä niin perhanasti, ettei se juokse suoraan tuohon tatuoituun varpaaseen. Ihan kun Robi tekisi sen tahalteen ja innostuu vain entisestään, kun emäntä haukkoo henkeä ja kiljuu, kun juoksee se kohti tuhatta ja sataa.
"Muhahahaha, uudestaan!"

Ostin ihanan ja helpon hameen minkä kätevyyden tajusin liian myöhään, kun kesä on jo lähes ohi. Se on niin mukavantuntuinen ja ilmava, että tommonen olisi tullut käyttöön todella usein niinä helteinä mitä kesänä oli!


H&M

Only



Niin tässähän tämä iso tarrateksti, jolle en ole vielä keksinyt paikkaa.:)



Ja ehkä maailman kauneimpia tekoripsiä, joita olen nähnyt! <3 Eräs ulkomaalainen jälleenmyyjä myy kaikkea tuommoista härpäkettä Karismassa 1,50€uron hintaan. :) Minusta nämä halvat kiinalaiset (tai japskit, ei tiedä) tekoripset ovat todella hyviä ja kestäviä esim Seppälän ripsiin verrattuna! Harmi vaan, etten ole löytänyt sitä Seppälän mustan liiman veroista ripsiliimaa mistään :/ Olen kolmea erilaista liimaa kokeillut, eikä yksikään ole niin hyvä, tarkka ja näkymätön kuin se!! Voi kihveli. Neuvoja?

Hyvää viikonloppua kaikille! Olkaahan kiltisti. Pus


7 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! ♥ Noi ripset sulatti mun sydämmen! Hittolainen kun ei tunnu löytyvän tollasia ripsiä mistään kaupasta :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, ei tommosia överihania kyllä mahda löytyä normikaupoista:( Kiitos, kyllä noi ripset on mun lempparilöydöt! ;)

      Poista
  2. oi vitsi toi sisustustarra teksti on makee! pitäisi ostaa itsekin joku uusi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mee kattoo nyt jostain "halpahallista" niinkuin latvala, säästöpörssi etm. Niitä on näkynyt nyt jokapuolella hintaan 5,95euroa :))

      Poista
  3. Hehe, kiitti. Oon iltaisin hipsutellut se ylläni, koska se on mukava päällä :)

    VastaaPoista
  4. Täydelliset ripset ♥

    chesiaqua.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥