perjantai 6. syyskuuta 2013

Kauneuden Kuolemansynnit

Kauneuden kuolemansynnit

Tämä oli niin hauska, että kopsasin tämän Kindness is beautiful -blogista! Jokainen tehköön tämän, jos halajaa :)

1. Ylpeys
Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Tekoripset ehdottomasti. ♡ Ne ovat osa meikkiä, kun lähden ulos tai kaupungille, tosin töissä harvemmin tulee käytettyä, ellei aamusta ole laittanut ja iltavuoroon mennessä ole jo kiinni. Ennen minulla oli aina ripsienpidennykset, mutta huomasin että oikeasti ihan perus tekoripset ovat äärimmäisen helppoja laittaa arkimeikinkin yhteydessä ja ovat järjettömästi halvempi vaihtoehto ripsienpidennyksille! Lisäksi en ollut tyytyväinen ripsienpidennyksiin, koska ne varisivat pois jo viikon sisällä laitosta ja niiden huoltoon meni tuhottoman paljon rahaa. :(






2. Kateus
 Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehdit kaikkein eniten? 

Pitkiä, hyväkuntoisia hiuksia! Itselläni on niin karhea luonnonkihara, etten tule koskaan samaan luonnollisin keinoin sellaista tukkaa. :( 




3. Viha
Mitä kauneustuotetta vihaat?

Typerin keksintö on mielestäni kaikki "tarrameikit" eli nuo epäkäytännölliset ja toimimattomat eyeliner-tarrat, huulipunatarrat ym. Kynsitarratkaan ei juuri toimineet minulle joten kaikki tommoset tarrajutut on ehdoton NO NO!




4. Laiskuus
Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

No sen hiton ripsiseerumin! Vaikka teippaisin sen kiinni käteeni, en muistaisi laittaa sitä jokapäivä, vaikka säännöllisessä käytössä se toimivuus piileekin! Unohdan sen lähes jokaikinen päivä ja sitä tulee laitettua joskus jopa vaan kerran viikossa... Tällä hetkellä käytän Isadoran dynamic lash growth-ripsienkasvattajaa. :)



 5. Ahneus
Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?

Kyllä mun kallein on tämä keltainen ihmevoide Cliniquelta, joka maksoi lähemmäs 60 euroa.. Ja on ollut kyllä juuri niin ihmevoide, kuin kosmetologi on väittänyt! Ostin sen kosmetologikäynnin jälkeen, koska ihoni kaipasi kosteutusta ja hän suositteli ehdottomasti tätä. :)



Halvin on.. Varmaankin joku tarjouksessa ollut euron huulikiilto tai kynsilakka? Nyt ei tule mieleen. Mutta on noita euronkin tuotteita tullut ostettua aleista ym. :)
 
 6. Ylensyönti
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on, niin mitä?

Hiusaineet ja kasvojutut!! Kosmetiikkaa on kertynyt paljon, varsinkin kaikenlaisia kosteuttavia tuotteita hiuksille. Öljyjä, naamioita.. Hajuvedet ovat myös toinen mitä keräilen! Tuoksut kulkevat aina fiiliksen mukaan ja sen takia niitä on oltava monen monta. :) Tuossa osa, mutta lisää on jo ehtinyt kertyä tämän kuvan otosta!




 7. Himo 
  Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?

Haluaisin kokeilla Neulashia. Eli sitä aika tyyristä ripsienkasvattajaa! Ennen ja jälkeen-kuvat monissa seuraamissanikin blogeissa ovat olleet huikeita! Tässä muutama:



Kuvat: weheartit, google

5 kommenttia:

  1. Sulla on aivan ihana blogi ♥
    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaaaaw ;') <3 kiitti ihana <3 käyn kurkkaamassa sun blogin!

      Poista
  2. Kiitos ihana! Alan tekemään sitä heti! <3

    VastaaPoista
  3. Ai niin nuo tarrameikit, ne olisivat voineet kuulua myös minun inhokkikohtaan!!!

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥