tiistai 9. syyskuuta 2014

Silkkiä ja pelastuneita latvoja

Pitää myöntää, että tämmöset pimeät kelit on vähän verottanut mielialaa! En ole tehnyt tänään oikein mitään järkevää, kuin ollut vaan. Innostuin kokeilemaan tämmöistä juhlamekkoakin ja mutta läsähdin sohvalle syömään suklaata niin sotkin senkin jo. Haha! Mä taidan laittaa kynttilät aikaseen palamaan ja uppoudun johonkin hyvään kirjaan viltin alle. Välillä tekee ihan hyvää olla vaan.

 Huomasitte ehkä, että on hiukset vaalentunut entisestään? Heitin vaaleampaa väriä hiuksiin ja ei, hiukset ei kamalasti tykänneet siitä touhusta. Niistä tuli hetkessä karheat ja latvat paukkuilivat poikki harjatessa. Yritin etsiä hyvää hoitokeinoa vaalentamisen vaurioittamille hiuksille ja pohdinkin jo vaihtavani hiustenväriä kokonaan, sillä pelkäsin ettei hiukseni kohta enää kestä jatkuvaa vaalentelua ja jään kohta kaljuksi. La Nina ehdotti minulle pelastusta Silk- oil of moroccon tuotteista ja kyllä ne ovat siloittaneet ja pehmentäneet hiuksiani enemmän kuin mitkään muut tuotteet. Kaikki ovat varmasti saaneet osansa jo arganöljy- hypetyksestä, mutta nyt minäkin voin myöntää ettei kyseessä ole ihan huuhaatuote. Oletteko koskaan oikeastaan perehtynyt mitä se arganöljy oikeastaan on?

Argan Öljy tulee alun perin Marokon eteläosasta; se on uute jota saadaan Argan puun hedelmän siemenestä. Puu tunnetaan myös nimellä ”Elämän Puu”. Marokkolaiset ovat käyttäneet öljyä jo vuosisatoja, mutta vasta viimeaikoina sen uskomattomat terveysvaikutukset on nostettu päivänvaloon. Argan öljy sisältää antioksidantteja, hoitavaa E-vitamiinia ja ryppyjä ja vanhenemista vähentäviä ominaisuuksia. Uskomattoman kosteusvaikutuksen ansiosta se korjaa ja suojaa ihoa kosteuttamalla ja ravitsemalla. Loistava tuote henkilöille jotka kärsivät psoriasiksesta, ihottumasta tai joilla yksinkertaisesti on kuiva iho.  Öljy auttaa saavuttamaan ihon pH tasapainon ja se sisältää myös A-vitamiinia. Öljy lisää ihon/hiusten elastisuutta ja auttaa silottamaan aknesta johtuvia ihovirheitä tai muita ihoon aiheutuneita virheitä esimerkiksi leikkausten jälkeen.  Öljy tunnetaan myös nimellä ”Nestemäinen Kulta” kuuluisuuksien keskuudessa ja on hyvin haluttu tuote.

Näiden vaikutusten innoittamana öljystä tehtiin myös hiuksille oma Silk- oil of moroccan hoitosarja, joka ovat räätälöity erihiustyypeille.
Tuotteet ovat laadukkaita ja noudattavat tiukkaa protokollaa raaka-aineiden valmistuksesta kuluttajille asti.
    • Ei sulfaatteja missään muodossa. Tämä koskee myös ns piilo sulfaatteja kuten Sodium Cocoyl Isethionate ja Olefin Sulfonate
    • Ei parabeeneja
    • Ei keinotekoisia hajusteita
    • Ei alkoholia
    • Ei lanoliinia
    • Ei gluteenia
    • Ei sisällä DEA, MEA, tai TEA
    • Ei geneettisesti muunneltuja organismeja (GMO)
    • Ei eläinkokeita
    • Ei formaldehydejä
    • Ei kalaöljyä
    • Ei pellavaöljyä
    • Ei vismuttia

    • Raaka-aineiden täytyy olla turvallisia ja niin luonnollisia kuin mahdollista
    • Kaikkien uutteiden ja tärkeiden eteeristen öljyjen on oltava sertifioituja ja orgaanisia aina kun se on mahdollista
    • Kaikki aineet ovat testattuja jotta ne eivät ole vahingollisia hiuksille ja iholle.
    • Kaikki aineet on kasvatettu luonnonmukaisesti.
    • Kaikkien aineiden täytyy olla biologisesti hajoavia.
    • Sopivat myös vegaaneille.



 Minulla on Silk hiustenhoito-sarjan syväkosteuttava  hiusnaamio ja hoitosuihke. Ensimäisen käyttökerran jälkeen hiusnaamio teki hiuksista todella pehmeät ja kosteutetut, sekä teki niistä selvästi kimmoisammat ja elävämmät. Ja se tuoksu on päätä huumaava.. Olen käyttänyt sitä neljä kertaa ja hiustenlaatu on selvästi parantunut.  Mä olen sen verran vakuuttunut, että uskaltaudun pitämään itseni vaaleaverikkönäkin!

Alempana on kaksitehoinen hoitosuihke, joka suojaa hiuksia kuumuudelta ja lisää kiiltoa. Se toimii hyvin siis alussa hiuksia muotoillessa ja lopuksi viimeistelyssä. Suurta plussaa oli se, ettei hiukset jääneet tahmaiseksi ja liuskamaisiksi, vaan pysyivät ilmavina kiillosta puhumattakaan. 


Olen kokeillut useita kampaamotuotteita ja vaikka mitä härpäkettä tälle kuivalle linnunpesälle päässäni. Olen aika vakuuttunut siitä että luonto se kyllä korjaa parhaiten niin ihon, hiukset ja mielenkin. Herättikö tämä jotain ajatuksia ja meinaako joku jopa kokeilla? Tossa hiukset olivat todella pahana blondauksesta. Huomaatteko eron alempaan kuvaan?


Silk Oil of Morocco tuotteita saat seuraavilta jälleenmyyjiltä:


VikingLineCosmeryaBellapuoti




TyvenboutiquebeautynessGLOW




HiusgalleriaEMM's Wellness



Gunnevis Hudvård, Strandgatan 15, Mariehamn
Parturi-Kampaamo Riitta, Lappeentie 18, Imatra
T:mi Päivi Helena, Vuoksenniskantie 79, 55800 Imatra
Ensimmäinen Apteekki, Kuopio
Kaarinan Apteekki, Kaarina
Kipparlahden Apteekki, Helsinki
Koivu Apteekki, Tampere
Porin Keskusapteekki, Pori
Puijonlaakson Apteekki, Kuopio
Tesoman Apteekki, Tampere
Sörnäisten Apteekki, Helsinki
Lempäälän Apteekki, Lempäälä
Taulumäen Apteekki, Varkaus
Kasken Apteekki, Kaskenkatu 10, Turku



10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Pitää kyllä sanoa, että on kyllä eroa entiseen!! Tukka on ilmava ja jopa liikkuu tuulen mukana :D

      Poista
  2. Ohhoh mikä ero, voisin harkita omaan käyttöön :O

    VastaaPoista
  3. Mitä hintaluokkaa noi on suurinpiirtein? :) hiukses näyttää tosi hyviltä ton käytön jälkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoisin 26€ ylöspäin! Mutta aikamoinen sijoitus riittävyyteen ja laatuun nähden! :)

      Poista
  4. Ohoh! Tosiaan näistä öljyistä on aiemminkin tullut kuultua, mutta ostaa en ole kuitenkaan raaskinut. Mun blondatut latvat on kuitenkin usein niin kuivat ja kaikki markettiöljyt ja -seerumit hieman auttaa, muttei mitenkään täydellisesti. Sulla ainakin tehnyt valtavan eron -ehkä sitä pitäisi itsekin panostaa kunnon tuotteeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä ajattelin kans pitkään selviäväni markettituotteilla (lue:pihi), mutta kyllä nyt kun on ihan kunnon tuotteita käyttänyt, niin ei niistä markettijutuist ole mihinkään näin vaikean tukan kanssa! Mä luulin että mun pitää vaan elää sen kanssa ja tlopputulos on aina sama oli tuote mikä tahansa! Oon kyllä todella vakuuttunut tästä tuotesarjasta, suosittelen!

      Poista
  5. Asiasta kukkalaatikkoon; kandee syödä d-vitamiinia ihan sairaana nyt syksyllä, niin olo on yhtä pirtee kuin kesällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän aina, mutta lopulta mä muistan ottaa sen tabletin sit kumminkin kerran viikossa.. Pitäis kyllä alottaa, oon kuullu muiltakin! Voikohan sitä vetää yliannostuksen?

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥