maanantai 12. marraskuuta 2012

Etukuponkia

Heipä hei! Jos jotain olen bloggaamisesta oppinut niin sen, että kuvat pitäisi ottaa halutuista asioista heti ja aloittaa kirjoittaminen pikimmiten! Muuten kaikkia juttuja alkaa kertyä liikaa jaa niistä syntyy ihan sekametelisoppa, joihin ei saa järjestystä ei millään. Mutta aloitetaampas viimeviikon antimista.

Viimeviikolla ystäväni teki yhteistyötä Veromodan kanssa ja yhdessä he tekivät pienen tempauksen keskustan myymälässä avaten talvisesonkien tuotteet saataville Sanamin kampaamon tarjoamien pikakampausten kera! Olin otettu, että sain osallistua mukaan hitusen tekemällä flyerit jaettavaksi Veromodan asiakkaille tuotteiden oston yhteydessä. Wau! Sanam toi kamppeensa myymälään ja teki pikakampauksia asiakkaille. Se oli hienoa, nimittäin monet olivat tällöin perjantaina menossa juhlimaan mm. pikkujouluja (jo??) ja muita juttuja joissa tukka sai olla nätisti laitettu. Olen hirmuiloinen ystäväni puolesta, tommonen yhteistyö ison brändin kanssa on enemmän kuin mahtava juttu! Varsinkin kun he olivat ehdottaneet itse yhteistyötä. Hyvä Sanam! <3 Alla tekemäni flyeri, jos asutte lähellä kopioikaa, tulostakaa ja käyttäkää ihmeessä etu!
H&M:ssä on meneillään takkien alennusmyynti. Kävin kokeilemassa tätä yhtä takkia (hintaa n.17€ norm. 25€) Se oli ihan kiva, mutta riittääkö "ihan kiva" ja tuleeko sitä sitten käytettyä? Takkeja löytyi eriväreissä, mm. ruskeana, mustana, punaisena ja harmaana. Kokeilin tätä vaaleanbeigeä, mitäs tykkäätte? Pitäiskö 
hakea?

Oli tylsää autossa. Odottelin äitiä apteekista. Laitoin tämän ristin äitin autoon suojelemaan!
 
Hapsukengät, im in loove!!


Sämpyn pikakampaustuolissa Veromodassa. :>

Megalikanen peili. Lepardipaituli :)

 Innoistuin laittamaan jouluvalon keittiön ikkunalle. Tämä on kaunis vaikka sojottaa sinne sun tänne. Pienessä valon loisteessa on kiva heräillä aamuisin. Istun tuossa ikkunatasolla kahvimukini kanssa ja tuo näyttää niin kauniilta pimeää aamua vasten. <3 Pieni lisä, mikä lisäsi valtavasti kodikkuutta pieneen asuntoon! Nyt on jouluvalojen aika oikeasti!

Kivaa viikonalkua kaikille!


6 kommenttia:

 1. Moi, käyhän tsekkaa miun blogi! Mielelläni ryhtyisin lukijaksesi, jos siekin miun :)

  http://kindnessisbeautiful.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailusta blogissani! Liityin lukijaksesi :)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥