maanantai 26. marraskuuta 2012

THÄNKS ALOT!

Sain tänään monenmoista ideaa, inspiraatioita ja uusia pieniä haaveita liittyen jouluun, kotiin ja perheeseen.. Päivä on ollut yhtä inspiraation lähdettä. Ei tarvinnut muuta kuin katsella ohikiitäviä ihmisiä joulukadun avauksen tuoman kiireen keskellä ja kauniisti laitettuja näyteikkunoita ja koristeltuja tienvarsia. Ah, ihanaa! Ihmisetkin ovat niin nättejä ja laittautuneita näin joulun aikoihin, että on mukava katsella tätä erilaisten tyylien paljoutta! Menin H&M:n verkkosivuille katselemaan aikani kuluksi vaatteita ja innoistuin tekemään pari kollaasiakin, tuohon toiseen tykästyin niin paljon :)  Ensimäisen kuvan tilpehöörit googletin, mutta eihän se ole niin justiinsa. :)

H&M: antimia. Minun mielestä tämä on vähintäänkin epäilyttävä, ellei karmivakin. Todennäköisesti saisin huonomuistisena monen monta slaagia tuon "käsikahvan" takia, minkä johdosta heittäisin sen varmaan suutuspäissäni roskiin.
Vitsi. Tilasin kohta parisen viikkoa sitten (vihdoin ja viimein) kauan toivomani järjestelmäkameran, jotta saataisiin tännekin hieman laadukkaampia kuvia ja pääsisin vapauttamaan sisäiset kuvaajalahjani kameran helppokäyttö-ja aputoimintojen avulla. :D
Kaveri juuri nauroi, että hänelläkin on puhelimessa parempi kamera kuin minun oma antiikinaikaiseni. Niin no.. Kyllähän se antaa muutenkin välillä mustansumeita kuvia, eikä sen linssi välillä avaudu ollenkaan naarmuista ja kolhuista puhumattakaan ja siitä puheenollentaidan tarvita jonkunnäköisen kattavan vakuutuksen uudelle kamerallenikin. Kaksi vuotta sitten saamani pinkki kamera päätyi tuopin sisään ja sitä edellinen putosi asfaltille linssi edellä.. .
Samppa soitti minulle töihin ja ilmoitti, että nyt se postilappu tuli, se on se kamera ihan varmasti. Kysyin, lukeeko siinä, mistä se on tullut ja hän vastasi, ettei lue mitään, että kyllä se on se. SE.
Juuri se mitä olen himoinnut koko blogihistoriani ajan, ellen kauemminkin. Josta olen aina osannut mainitakin ihan ohimennen joka Joulu.
Ja syntymäpäivä.
Ja nimipäivä.
Ja sapattipäivä, halloween ja Jahve-päivä. Jopa Siskonkin syntymäpäivänä.

  Järjestelmäkameraa. Ihan omaa sellaista. Voisin olla ihan oikea bloggaaja.

Intopiukeana sain juuri ja juuri hoidettua itselleni tuuraajan kauppaan vartiksi, että pääsen hakemaan paketin postista, ennen kuin se menee kiinni. Painelin kaasu pohjassa bensavalon palaessa senkin uhalla että jäisin tienposkeen autonrämän kanssa vain tämän takia. Olin suorastaan sokaistunut tuon kameran tuomien mahdollisuuksien takia! (-,-') (mitkä vain suurenivat ja suurenivat päässäni sillä seurauksella että kuvittelin itseni jo seuraavaksi Kennedyksi) En välittänyt juuri mistään muusta kuin siitä, että ehdin postiin hakemaan sen! Olin ihan pöpi.
Parit mummot, kissat ja puut nurin ennen kuin sain postilapun käteeni ja pirulauta, eiköhän siinä lapussa lukenutkin sitten "lähettäjä: Brandos.fi"

"Nooooooooooooooooo.......Why...."

Luulin, että kyseessä oli siis kamera jonka vuoksi hälytin epätoivoisen ruikutuksen jälkeen tuuraajan vartiksi töihin, että ehdin kaahata liikeenteen vaarantaen bensa loppu keskustaan hakemaan pakettia, jonka olisin voinut jokatapauksessa hakea vasta seuraavana päivänä, kun minulla oli vapaatakin.
Autokin alkoi röhnöttää takastulomatkalla ja bensa loppui juuri huoltoaseman pihalle.

Thänks.
A LOT.

Ale


1 kommentti:

  1. HYI! Ja miks tuon ruman nahkaläpyskän piti mennä sit postauksen aloituskuvaks. Miten sen aloituskuvan voi valita ?

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥