perjantai 30. marraskuuta 2012

Joulun odotusta vain

Joulun odotus alkaa tosiaan jo pukata päälle, nimittäin joka ikinen joululahja ideoita pursuava pikkulehti ja mainos, joka postiluukusta tupsahtaa, on käytävä lähes suurennuslasin kanssa läpi, ettei mahdolliset joululahja vinkit menisi ohi silmien. :)

Lisäksi meillä näkyy täällä töissä kaikki vuodenajat todella kauniina koristeina ja rekvisiittana, joka edesauttaa tätä jouluhullaantumista. Minusta on vaan ihana valita lahjoja läheisilleen (vaikka siinä repii melkein jokavuosi hiukset päästänsä) ja kokoontua rakkaiden ihmisten kanssa illalla syömään hyvin joululaulujen soidessa jokapaikassa. Jos jonkun asian suhteen olen erittäin perinteinen niin Joulun! Muutama töistä napsaistu kuva :)


Innostuin ..

Tämmöinen ilma tänään! Lunta tupruttaa, se menee sisään jokaisesta helmansivusta, eikä sitä pääse missään asennossa karkuun D. Huomenna aamuvuoroon ja pääsen aikaisin viettämään vapaata loppuiltaa ja sunnuntaita!
Kivaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana piparitalo!! Tekis mieli itekki leipoo pipareita ja vielä koristella ne ihan kunnolla :) Hyvää viikonloppua sinne myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hola! Olis mahtavaa joku ilta pyytää tytöt pyjamabailuihin ja vääntää siinä piparitalot ja koristella se mitä ihmeellisimmin ideoin+ saada siitä kiva postaus!;) vitsi siitähän sain idean, kiitti!

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥