tiistai 13. marraskuuta 2012

Oikea ihmevoide jota suosittelen kaikille!

Olen kärsinyt aina pienestä aknesta ja ihonepätasaisuuksista. Näin ollen täydellistä peittävää, mutta hengittävää meikkivoidetta on ollut vaikea löytää lukuisasta tarjonnasta ja täydellisen ihon lupaavista meikkivoiteista huolimatta. Yleensä hyvin peittävä meikkivoide rasvoittuu t-alueella ja tukkii ihohuokosia, jonka vuoksi jo muutaman päivän käytön jälkeen ihoon ilmestyy näppyjä, joka saa aikaan taas oravanpyörän meikkivoiteen käytön suhteen. Voin lisäillä jopa kolme kertaa meikkivoidetta päivän aikana varsinkin t-alueelle, jonka vuoksi ihoni on vähän kärsinyt. 

BB-voiteiden tullessa markkinoille luulin löytäneeni täydellisen vastauksen ihoongelmaani Garnierin ensimäisellä voiteella lukuisten hyvien arvosteluiden myötä. Ostin kyseisen tuotteen ja jouduin kyllä pettymään.
Garnierin light-sävyinen bb-voide toki silotti ihoa, mutta ei juuri peittänyt ihonvirheitä ja alkoi kiiltämään hyvin nopeasti iholla. Puuteri olisi varmasti auttanut kiiltoon, mutta minusta puuteri saa aikaan vähän tunkkaisen olemuksen. Lisäksi se tarttuu joka paikkaan, vaatteisiin ja puhelimeen oltuaan yhdessä meikkivoiteen kanssa. (onko minun naamassa, jotain vikaa, minusta tuntuu ainakin että puuterin jälkeen sitä on jokapaikassa:)

 Sävy muuttui ihollani hetken kuluttua myös hitusen kellertäväksi, jonka vuoksi täysi purkki on heitetty jonnekkin laatikkoon muiden käyttämättä jääneiden joukkoon.  Olin harmissani, koska oletin tämän oikeasti pelastavan juuri minut jatkuvalta meikkivoiteen etsimiseltä. Mainittakoon, että jouduin jälleen mainostenuhriksi. Ehkä jollekin parempi ihoiselletämä on parempi tuote. 

Viimeviikolla kävin aikani kuluksi Sokoksessa ja jäin ihailemaan myyntiin tulleita lahjapakkauksia, yhdessä oli kombo Garnierin bb-voidetta eye-roll on. Tarkkasilmäinen myyjätär tuli luokseni ja kertoi, että jos harkitset bb-voidetta sinun on kokeiltava ensin tietty tuote, jonka myyjä palvoi maasta taivaisiin. Olin hieman skeptinen, mutta en kehdannut jättää kokeilematta myyjän saattaessa minut toiselle hyllylle ja tarjotessa näytettä kädelleni. Hän kertoi olevansa aivan koukussa tähän tuotteeseen. Toisaalta nyt miettiessäni, hänellä oli todella hyvännäköinen iho!

Huono iphone kuva :/

Kyseessä on siis L'orealin oma nude magique BB-voide. Yllätyin toden teolla, kun näin mitä purkista tuli ulos; vaaleaa, sinertävää, hieman rakeista voidetta. Ihmettelin miten tämä nyt voi peittää ihon virheitä, tuohan on ihan jogurtin näköistä.
 Myyjä kertoi, että hierottaessa ihoon voiteen rakeet rikkoutuvat ja alkavat muuttaa sävyään ihon väriin sopivaksi." -Kokeilepa tuohon poskeen." hän sanoi. 
Kokeilin ja todellakin, voide muuttui helposti levitettäväksi meikkivoiteeksi, joka jätti hyvän, tasaisen ja ennenkaikkea MATTAISEN pinnan iholle. Ihoni näytti ja tuntui välittömästi paremmalta!
 Olen käyttänyt tätä kaksi päivää ja olen koukuttunut tähän tuotteeseen todenteolla! Iho näyttää hyvältä, tasaiselta ja mattapintaiselta. Olen enemmän kuin tyytyväinen ja suosittelen tätä kaikille! Käykää ihmeessä kokeilemassa, yllätytte varmasti! Suositushinta nousee 15€ ylöspäin, mutta on todellakin tuon arvoinen, suosittelen! Itselläni on medium-sävy.:)Vaarinpaitaa pinkkinä! Ja olis varmaan aika tehdä jo jotain tolle peilille. 


 ♥ Oletteko kokeilleet vai käytättekö itse BB-voidetta? Mihin merkkiin olet mieltynyt? Oletteko olleet tyytyväisiä? Eroavatko ne mielestäsi verrattuna tavallisiin meikkivoiteisiin? ♥
2 kommenttia:

  1. Täytyypäs mennä testaamaan :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kannattaa kokeilla, varsinkaan jos ei ole itselleen sopivaa vielä löytänyt! :)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥