perjantai 23. marraskuuta 2012

Hearing&swearing

Ihmettelen kyseistä lakia kuin Karma. Miksi sellaiset ihmiset jotka tekevät tarkoituksella hallaa ja pahaa muille ihmisille, ovat muutenkin itsekkäitä ja oman etunsa ajattelijoita, saavat rauhassa jatkaa vuodesta toiseen pahan levittämistä ilman "minkään ylemmän tahon" puuttumista asiaan. He saavat rauhassa tehdä koiruuksia ja pahaa muille ihmisille ja tuntuvat aina selviytyvän kaikesta kuin koira veräjästä. Vaikka jäisivät kiinni itseteossa pahaa tekemästä, jotenkin he saavat puhuttua itsensä ulos, yleensä vierittämällä syyn jonkun toisen niskoille tai muuten niljailemalla. 
Lipevät pikkupaskat. 
Tällaisia ihmisiä on joka puolella ja heidät kannattaa kiertää vain kaukaa.
 Toivon niin paljon , että eräs nainen saa opetuksen, kun "oman etunsa mukaisesti" (WTF??)kertoi minusta ilkeitä juoruja, mutta ei vaan kelle tahansa, vaan minun pomolleni. Jokainen tietää varmasti "rikkinäinen puhelin"-leikin, jossa tarina muuttuu aina toisen kuiskatessa toisen korvaan omasta mielestään alkuperäisen version. Sama pätee kaikkiin juoruihin; ne muuttuvat edetessään ja yleensä aina huonompaan suuntaan. Kenen tahansa asioista saa pienellä muokkauksella aikaan elämää suurempia pahuuksia.
 Se on sen verran älytön juttu, etten jaksa edes mainita sitä täällä, ihan älytöntä että toinen jalka valmiina haudassa oleva mummo kehtaa vielä viimeisinä vuosinaan sepittää *askaa ihan vain huvikseen saadakseen nuoremman työtoverinsa näyttämään paskalta. Ai että, että kiukuttaa. Miksi ihmiselle kehittyy ylemmyyskomplexi ja on pakko olla parempi kuin toiset, ja vaikkei olisikaan, on toinen saatava näyttämään huonommalta rinnallansa. 
Koska tällaiset ihmiset tekee heitä lisää tähän maailmaan.

Minun pitää yrittää olla nyt kypsä ja enkä jatka oravanpyörän pyörittämistä hänen mielikseen. Taidampa vain hymyillä hänelle huomenna ja toivottaa hyvää työpäivää.

weheartit.fi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥