maanantai 20. tammikuuta 2014

Aaaamuni mun

Hei misuset kisuset!

Huhhei, torkutin tänään vapaapäivän kunniaksi monta kertaa ja yhtäkkiä muistin siinä sängyllä maatessani, ei helv* minulla oli tapaaminen treeneihin liittyen ja sen takia aikainen herätys. ÄÄÄÄ!!! Tiedättekö, kun aamulla yritätte mahdollisimman nopeasti hoitaa aamutoimet tiivistäen kaikki kymmenisen minuuttiin
( Itse pesin hampaita, kahvikuppi oli pesukoneen päällä ja istuin pöntöllä samaan aikaan, ei mikään maailman mukavin yhtälö ) Kiirehtiminen ei auttanut, sillä Samppakin sitten soitti, että hänellä on hammaslääkäriaika puolen tunnin päästä, eikä dösiä mene enää.
Juoksin autolle toinen kenkä laahaten maata ja kirsikkana kakun päällä tuuli oli jotenkin tempaissut auton pressuni toiselle puolen pihaa pusikkoon. Mwaaaaah. Meneppä sinne nyt tonkimaan, kun lunta menee lahkeiden ja kenkien sisään ja muutenkin aamu-kylmyys-tutinat päällä. Ketutti, meinasin jättää sen sinne, mutta naapureilta olisi voinut tulla sanktiota, ettei tosiaan ole liputuspäivä..

Noh, kaikki hoitui, ei ajallaan, mutta kumminkin.. Kävin salilla vetämässä tunnin treenin keskittyen yläkroppaan ja käsiin, sillä eilen juoksin pienen maratonin koiran kanssa ja pakarat oli vieläkin ihan hyytelönä. Pitäisi aina venytellä ennen juoksulenkkiäkin, mutta kukapa tuolla pakkasessa haluaisi heilua keskellä tietä pakarat pystyssä nokka maassa. Se sitten kostautui..  Ja ainiin! Löysin pakastealtaasta juurespihvejä, joissa on vain 80kcal/100g. Eli noin kahdessa pihvissä on sen verran, kun paketissa on 4kpl ja 230g. Ne on sikahyviä ja edullisia! Menevät oikein hyvin tummanriisin ja kasvisten kanssa. Sitten kun kekkaisi vielä jonkun todella kevyen soosin siihen rinnalle niin siinähän olisi jo ainesta Master cheffiin. Kevyeen versioon siitä.
Mutta mitä vaakaan muuten tulee, se on sitä mieltä, että kiloja on karissut ja huomaan kaikkien paikkojen kiinteytyneen ihan silmin nähden! Samppakin tarttui mua yks päivä ihan spontaanisti pakaroista ja tokaisi; sun peppu ei oo enää samanlainen kun ennen. Saatoin huomata pientä katkeroitunutta sävyä siinä ohella :D Jotenkin muodot ovat kanssa muuttuneet, mutta vielä en silmin erota juuri kokoeroa entiseen. Ehkäpä se läski muuttuu sitten lihakseksi vain! Ja hei mun pitäisi ladata uusia treenibiittejä soittimeen, tuleeko teillä mieleen jotakin? Kaikki kelpaa, en jaksa kuunnella enää noita yläasteen aikaisia.. ;)

  Nahkapökät: Veromoda, paita: GT, koru H&M






 

Ja löysin sattumoisin ehkä maailman timmeimmät hiukset!! Onkohan tommosta UV- väriä saatavilla täällä jossain, joka ei heti ensimäisellä pesulla lähtisi pois hiuksista. Olisi sairaan magee jossain reiveillä!! Toi tukka on kirjaimellisesti liekeissä. 
<3 Huuuuge love.
 

6 kommenttia:

  1. Oi hitsi sä oot kyl niin nätti :) Ihana toi huppari

    VastaaPoista
  2. Makee paita♥ Oot aina niin nättinä:)

    VastaaPoista
  3. Oon katellu kans noit hiuksii ku tullu toi kuva vastaan, haluisin tollaset ja aattelin ihan tota sama et tollaset ois niiii makeet reiveissä! :D Ps. toi sun pääkallo paita on aivan ihana <3 :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä! Sisko löysi netistä jonkun UV-geelin, jolla tuo pitäis onnistua! ;) Nyt kissat liekkeihin ;)
      P.s kiitti muru

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥