maanantai 23. maaliskuuta 2015

Hiuksista (HairON)


Kerroin tossa aikaisemmin, että mulla on yksi yhteistyöjuttu tulossa ja ylläripylläri: se liittyy hiuksiin. Ainaisessa tukkakriisissä oleva blondi on aina valmis kokeilemaan uusia juttuja näyttävän tukan eteen ja kerrompa salaisuuden... Kuten tästä voi äkkiä päätellä kyseessä on siis hiustenpidennykset, yay! Mutta eivät mitkä tahansa pidennykset vaan kaikkien aikojen pisimmät ainakin mitä olen kokeillut ja ylipäätänsä bongannut Suomen markkinoilta saatavana teippikiinnityksellä. Olin ehkä uhkarohkea valitessani pisimmät hiustenpidennykset kokeiluun, nimittäin huikeat 65cm lisätukkaa voisi aiheuttaa muutaman vaaratilanteen kun 
a) Samuli nukkuu niiden päällä 
b) Jään niiden kanssa jumiin leipäkoneeseen c) Ne jää hissin väliin 
d) Ne valahtaa vessanpönttöön tarpeillani
 Kaikista kauhukuvista huolimatta valitsin tämän luksuspehmoisen teippitukan HairONin valikoimasta, mistä löytyy hiustenpidennyksiä sinetti,- teippi-, microring- ja clip-on menetelmillä monissa sävyissä. 
Clip-on pidennyksiä löytyy jopa 70cm pituuteen asti! 
Yritys on suomalainen ja tarjoaa ostoksia myös Klarnan osamaksulla, mikä on suuri plussa!

http://hiustenpidennystukku.fi/17-teippipidennykset

Päädyin tähän 65cm pituuteen, koska olen viimeaikoina muutenkin hurahtanut kovin hiusten kihartamiseen, joten laskin 1+1=
1. Tarpeeksi pitkällä tukalla voi tehdä hienot kiharat pituudesta juurikaan tinkimättä
2.  Hiustenpidennykset tuppaa aina kuivumaan ja menemään huonoiksi ensisijaisesti latvoista, näin pitkillä pidennyksillä käyttöikä varmasti pitenee sillä latvoja voisi vain napsia tarvittaessa pois aina kriittiseen rajaan 40cm asti, eli varaa leikata on jopa 25cm.

Vai mitä mieltä olette tästä? Tosin ihan kivuttomasti tämä ei mene joko omien hiusteni tai hiustenpidennysten kannalta sillä olen värjännyt tukkaani hieman tummempaan sävyyn  ja jompikumpi tarvitsee värjäystä. Tulossa on siis postaus, kun saan nämä päähäni ja mihin päädyttiin värjäyksen kanssa!

Ensinäkemältäni kertoisin, että jo näiden hiuksien pakkaukset näyttävät hyvin laadukkailta ja hienoilta. Kun hiukset valahtivat käteeni paketista tein sillä sekunnilla havainnon että se on niin pehmeää, ilmavaa ja taipuisaa hiusta, etten kehtaa edes vertailla vanhempiin pidennyksiini. Mutta ei mikään ihme, sillä hiukset ovat Long Beyond® AAA- luokituksen saanutta remyhiusta.


Yllätyin hiusten laadusta ja monista eri pituusmahdollisuudesta nopean postituksen kera. Lisäksi värivaihtoehtoja oli monia. Suosittelen tsekkaamaan, mikäli uudet hiustenpidennykset ovat hakusessa! Puuttuvia värisävyjä kannattaa myös kysyä asiakaspalvelu puolelta, esim. sivujen livechatissa!

http://hiustenpidennystukku.fi/18-clip-in-pidennykset

http://hiustenpidennystukku.fi/
http://hiustenpidennystukku.fi/
http://hiustenpidennystukku.fi/


12 kommenttia:

  1. Ite tilaan nykyään aina pidennykset eBaystä, kun ne maksaa muuten ihan järjettömästi! :o
    Haluisin itekin kyllä kokeilla tälläsiä vähä pidempiä, yleensä kun otan 50 senttiset! :D Ehkä sitten kun omatkin hiukset on vähä pidemmät.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin kans tilata sieltä, mutta mulla ei ole hajuakaan miten se sydeemi toimii... :(

      Poista
    2. Googlettamalla löytyy oikeesti tosi yksityiskohtaset ohjeet Paypalin ja eBayn käyttöön. Kannattaa kokeilla! Ja vaikka ekalla kerralla tilata jotain pientä, jos ei kaikki menekkään ihan putkeen. eBay on ihan parasta. :-)

      Poista
    3. No mä voisin kokeilla. Jollain euron tuotteella :D Onko se vähän niinkuin huuto.net mutta vaan kansainvälinen?

      Poista
    4. No voi hitto. Kirjotin sulle vastauksen, mutta en oo varma lähettikö se nyt sitä... Eli aikalailla on samanlainen mitä huuto.net. Itse oon ostanut vaan semmosia "osta heti"-tuotteita, koska en jaksa kökkiä ja päivystää koneella niitä huudettavia. Nää saa helposti eroteltua toisistaan valikon avulla. :-) On kans kiva, kun sieltä saa valita näytettäväksi vain myös Suomeen toimitettavat tuotteet. Ettei tuu sitten pettymyksiä... :-D

      Poista
    5. Siis ebay on älyttömän helppo käyttönen! Mä otan just aina niitä tuotteita mitkä on "osta heti" katon tiedot ja onko myyjä saanut positiivista palautetta, joku 98% on ihan hyvä!

      Mulla on maksutapana paypal ja se raha menee suoraan mun tililtä sille myyjälle, eli laitan vaan "osta tuote" ja hyväksy ja se on siinä :-)
      Sit s-postiin tulee vielä vahvistus ja tieto, että tilaus on lähetetty. Saapumisessa menee n. 2vk-1kk ja yleensä pienemmät paketit tulee suoraan postilaatikkoon, eli siis todella helppoa!

      Kannattaa tosiaan ekana luoda se paypal ja ostaa jotain euron tuotteita aluks yms.
      Ebaylla on vielä se takuu, että jos tuote ei tuu, saat rahat takasin, mut mun ei oo ikinä tarvinnut käyttää sitä. Kaikki on tullu perille :-)
      Niin ja osa tuotteista, vaikka joku paita saattaa olla aika erinäkönen, kun kuvassa mut se on ihan "normaalia", mulla on vaikka mitä tullut, jotka on näyttänyt ihan oudoilta livenä :-D se on vaan se, että ikinä ei tiedä tavallaan mitä sieltä lopulta tulee.. onneks ne on ollut sellasia max 5e juttuja, niin ei oo paljoa ärsyttäny lopulta :-D

      Poista
  2. hui vitsi en varmaan ite osais olla noin pitkillä hiuksilla kun tuntuu että nää nykyisetkin on kokoajan tiellä :D mut toi on kyl totta et saa sit ainakin upeet kiharat aikaseks! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha en varmaan minäkään, mutta koitetaan! Onneksi niitä voi aina vetästä lyhkäsemmäks :D

      Poista
  3. On kyllä pitkät! :D Mutta näyttäähän ne upeilta laitettuna varsinkin. Itsekään en ihan noin pitkiä osaisi varmaan pitää ja nyt tuli muutenkin vielä innostus saada hieman lyhyempi tukka kesää kohden. Kiva oli lukea tämä postaus, hyvin toteutettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo haha ahneella on *askanen loppu.. ;) Tämmönen tilaisuus tuli niin pakko kokeilla! Kiitos, oli kiva kuulla. Pusuja sinulle

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥