keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

FPO arvonta päättyy

Kesä, kesä, kesä tule jo... Sininen taivas ja aurinko sai mut toistamiseen heilumaan pihalla ja fiilistelemään.. :) Sain juuri oivalluksen HEUREKA! Sinne me lähdetään perjantaina! Avaruusjutut kiehtoo kovin ja tyttöjen kanssa niiden planeettojen pällistely sai mut halajamaan taas lapsuusmuistojen täyttämään tiedekeskukseen. Koripalloa pelaavat rotat ja narun päällä kulkeva pyörä ovat päällimäisiä juttuja mitä koko paikasta mieleen tupsahtaa, saas nähä mitä uutta sinne on 10 vuodessa tehty! :) Eiks ollu upee sininen taivas tänään??Mutta sen pikemmittä puheitta julistetaan voittaja Fashion Paraside Onen toppiarvontaan.  Osallistujia tuli mukaan kiitettävä määrä ja jopa pari uutta lukijaa! Tervetuloa hanipööt! :) Toivottavasti viihdytte täällä ja kiitokset kaikille muillekin osallistujille! Kiitokset myös Fashion Paraside Onen väelle, joka mahdollisti tämän! Kiitos, kiitos, kiitos...!

 Tällä kertaa "kattila soimasi" onnekasta nimimerkkiä.........................................Rumrumrumrum......*Rumpujen pärinää..................... Gz! Tällä kertaa voitto meni öö.. sinkkunaiselle. Pääset valitsemaan mieleisesi topin Fashion Parasiden sivuilta! Laitoin sinulle sähköpostia. :)


Kiitokset kaikille osallistujille vielä kerran! Uusia arvontoja on tulossa hyvinkin pian jolloin onni voi jälleen potkaista tai jopa pamauttaa! Isot halit ym. hulipulit kaikille.

Nyt, katsomaan kuhertelua Rakkaudella katettu-ohjelman pariin......:) 
Toi Konsta on niin LUTUNEN!! En meinannu malttaa kirjoittaa sen takia!

3 kommenttia:

  1. Äh, pistivät viestiä tästä paikasta, ja laitoin heille osoitteeni (sillon kun asiasta vaihdettiin spostia aikasemmin, eli jo hetki sitten...) mutta toppia ei ole edelleenkään näkynyt.. :(

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥