perjantai 30. maaliskuuta 2012

Prolash päivitystä

Prolash-projekti on kestänyt nyt kymmenisen päivää, eli aamuin illoin olen sujauttanut tuota ripsiseerumia naamanpesun jälkeen ylä-ja alakautta ripsintyveen. Ripsien pigmentti on selvästi tummunut ja ripset näyttävät terveemmiltä ja jopa kasvaneen. Sitä en osaa vielä sanoa johtuuko pitenemisen tuntu ainostaan siitä, että ripsien kärki on tummunut luoden pidemmännäköisen "efektin".

Olen minä kyllä hölmö ja kaikkea teen tämän blogin eteen.
Tietenkin pahimpaan ruuhka-aikaan yksin perjantaina pesin kaikki meikit pois käsienpesusaippualla, jotta saisin kuvia tästä projektista. Täällä pyörii yhtenään sen verran kuumia kolleja, ettei kovimmatkaan matamit kyllä pesisi meikkejään pois tai tulisi tänne ostoskeskukseen punasilmäisinä alpiinoina. :D Pari pukumiestä yllätti, mutta pelastauduin sanomalla, että meni roska silmään, oli pakko huuhtaista..
                                                                 
      Päivä 9.Otin kuvia vielä kevyellä ripsarikerroksella, minusta ne ainakin tuntuvat pidemmiltä!            Päivä 5.               Päivä 9.

                                               No huomasitteko mitään eroa vai kuvittelenko vain??
                  Tosin ensimäiset kuvat on sen verran surkeita että on vaikea verratakin :/

Ihanaa perrrrjantaita ja viikonloppua kaikille! Huomenna juhlimaan synttäreitä hyvässä seurassa, grillikausi alkakoon samalla! ;)
                                             

4 kommenttia:

 1. Ei pitäisi lukea ihmisten hius/ripsi/kulmakarva/rusketus ym ym. kokeilujuttuja.. Oon blogien innottamana jo testannu kaikennäköstä, ja nyt tää ripsiseerumi :D Mun täytyy koittaa kans! Kyllähän noissa nyt selkeän eron huomaa verraten aikaisempaan. Ainakin luulen niin :o

  Hyvää kevättä ja sulla on mukavanolonen blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Miranta, älä muuta sano! Kauhea koukutus kaikkeen mitä vähänkin kehutaan! En ole nyt ehtinyt päivitellä lisää, mutta nyt ripset ovat kyllä tuuheammat, pidemmät eivätkä ole pudonneet niin helposti pois, usein meikinpesun yhteydessä tai muuten ripsiä lääppiessä tippui ennen jopa kolme-neljä ripseä ihan samassa klöntissä. Olen kuullut että tuo manteliöljy(?) takaisi saman asian kuin nuo ripsiseerumit ja sitä saa kuulema rutkasti halvemmalla ja melkeimpä,mistä tahansa. Laitetaas kokeiluun? ;)

   Poista
  2. Kannattaa vahdata Grouponia, Facediiliä ja noita muita kimppadiilisivustoja, siellä pyörii jatkuvasti ripsiseerumeita -75%!
   Sama idea niissä kaikissa on kun ensimäisen ripsiseerumin resepti vuosi kopioijien näkyville.. :) Että ei taida niissä hirveä ero olla (Vai olenko väärässä?)

   Poista
 2. Tosiaan näihin ripsiseerumeihin kun ei ole perustunut niin tosiaan vaikea lähteä arvuuttelemaan toimiiko ne samalla tavalla vai onko jotkut huonompia kuin toiset. Mut täytyy ehdottomasti testata, ja toi manteliöljy kuulostaa hyvältä sanojen Rutkasti Halvemmalla -kanssa ;D Huomenna siis metsästämään!
  Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥