torstai 1. maaliskuuta 2012

Operaatio kesätukka

Hei!
Mitäs kaikille kuuluu?
Yksi työntekijä on sairaana ja olen ainut täällä omassa jylhässä yksinäisyydessäni. Asiakkaita ei näy, eikä kuulu. Päivä on kulkenut sen verran hitaasti töissä, että koko tuotevalikoima on ehditty tarkistaa jo moneen otteeseen, siinä välissä ehditty tuskastua, raivostua ja haaveiltuakin.
Herätys viideltä ja jo puolikuudeksi töihin, ei olisi pitänyt katsoa peiliin ollenkaan, rähjäinen takkutukka peilissä kyllä herätti tämän unikeon..  Haroin tuota takkukasaa sormilla auki vähän itkuisestikin, harjakin oli jäänyt kotiin... En voi tehdä tälle reuhkalle nyt mitään muuta kuin piiloutua ruman leipurimyssyn alle ilman että kiehkuraakaan näkyy!


Tässä tovin haaveiltuani sain itseni vakuuttuneeksi siitä, että ei niihin hiustenmuutoksiin kuole. Haluaisin juuri tuollaisen rannalla hulmuavan toffeetukan! Nyt pitää alkaa pikkuhiljaa raidoittamaan vaalealla, mutta kuinkakohan pian uudet raidat voi laittaa? Ja koko hommahan tehdään sitten kotikonstein, eli myös se totaalin katastrofin mahdollisuus piilee.... Mikähän olisi hyvä hiusvärimerkki tuohon? Jos joku viisaampi tukkaexpertti on kuulolla, laitahan kommenttia tuosta tumman tukan vaalennuksesta vaihe vaiheelta! :) Huomenna alkaa nimittäin operaatio kesätukka!

Ja tässä teille alekoodia
Rapunzel of Sweden tarjoaa lukijoilleni
-15% alennuksen koodilla: avanti 
                                            31/3 2012 saakka

  Pääset sivuile oheisesta linkistä!



  Minusta Rapunzelilla on paras valikoima laadukasta tukkaa ja mikä parasta, niitä saa halutessaan myös  kiharana.  Minulle ei ikinä voisi laittaa piikkisuoraa sileää hiusta näiden karheiden kutrien joukkoon, mutta kiharat mallit toimivat erittäin hyvin luonnonkiharoiden kanssa ja pitävät omaa tukkaa jopa ruodussa.
 Nyt valikoimaa koristavat nämäkin uutuudet monissa eri sävyissä nimittäin Klipsi otsatukat! Awesome!



 En ole koskaan kokeillut teippipidennyksiä, vaikka netistä luettujen juttujen mukaan ne kuluttaisivat muita pidennyksiä vähemmän omia hiuksia. Tosin mulle on jäänyt sellainen kuva niistä, että nuo pätkittäin laitettavat pätkät "liuskoittuisivat" omien hiusten joukkoon eikä hiuksia enää saisi esimerkiksi nätisti kiinni ilman esille tulevia hiusliuskoja. Tosin en ole kyllä kokeillut, niin en tiedä..
 Joku jolla on kokemusta teippipidennyksistä voisi valaista tuota asiaa tänne!

Tuohon perään vielä  jakkuhuumani ihastuksia.. :) Niitä saa nyt niin herkullisissa väreissä, että ainakin pinkki ja turkoosi on jostain saatava! :)  Onkos nuo kolahtanut teihin jo? Varsinkin kun ilmat ovat selkeästi lämpenemässä ;)





Jep, hyvää touhutorstaita..
 Arvontaa pukkaa pian vaatteiden merkeissä, joten stay awaky waky ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥