keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kesäintoilua ja kukkakuosia

Huomenta! Edellisen postauksen perusteella voisi varmaan päätellä kuinka väsynyt olin pitkän työpäivän, kaupungilla kiertelyn ja megamättöaterian jälkeen, painuinkin jo ennen kymmentä nukkumaan ja heräsin aamusta  7 jälkeen! Mummoksihan tässä tulee! Ehdin käväistä jo solariumissa ja H&M:llä vähän katsastamassa alemekkoja ennen töihin menoa. Kyllä ne myyjät tietää nuo myyntikikat, nimittäin heti kauppaan astuessani hienot uutuus-shortsit mustalla pienellä vyöllä hekumoivat pöydällä suoraan edessäni, enkä kertakaikkiaan voinut vastustaa tuota mielikuvaa missä näin itseni noissa shortseissa ja  tuossa upeassa laihassa ja ruskettuneessa olemuksessani kesällä...........(*Yritys hyvä kymppi!)
Ostin loppujen lopuksi nuo shortsit ja alessa iäisyyden pyörineen hassun punaisen mekon lauantaiksi Saloon.





 Toivotaan, että tissit mahtuu tuonne..
  Voin julistaa myös trenssikauden alkaneeksi! Tänään puin ensimäistä kertaa tänä vuonna trenssin, eikä tuolla ollut ollenkaan kylmä sen kanssa. Löysin tämän kaunokaisen 3 EUROLLA kirpputorilta! Takki on aivan uuden karhea mitä nyt ehdin vähän jauhoilla sotkea :O Tuo sisältä löytyvä kukkakuosi on ihana.






Nappasin kaupasta mukaani H&M:n oman painoksen, josta löytyi nuo ihanat pitsishortsit, jotka on pakko saaha kesäksi! I loove it!;)






   Upeat bikinien alaosat, yläosasta ei ollut lehdessä kuvaa? No näistä päätellen nekin ovat varmaan nätit. :) Illasta mennään kaverin kanssa vähän pyörimään kaupungille ja etsimään arkikenkiä. Voin myöntää että parisen vuotta takaperin INHOSIN kiilakorkoja, enkä halunnut edes kokeilla niitä, 
korkeat piikkikorot oli mun juttu. 
Mutta nyt ensimäiset mustat basicit kiilakorot syksyllä ostettuani olen ihastunut näihin täysin! Sen kyllä huomaa nimittäin nämä on jo mun toiset kiilakorot ja molemmat puhki kävelty aikoja sitten. Mokkasaappaatkin näyttää nukkakasalta, joten jonkunnäköiset popot pitäisi löytää tänään. Voi kun olisi jo sen verran lämpimät kelit että kehtaisi ostaa ballerinat, pääsisi niin paljon helpommalla ja pienemmällä laskulla. Tule kevät tule!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥