tiistai 6. maaliskuuta 2012

OTT

Heippa kaikki!
Jaksan taukoamatta fiilistellä tota auringonpaistetta ulkona, fiilistelin tuolla jo isot "lentäjä"lasit päässä... :) Viimeinen 10minuuttinen töissä ei ole koskaan tuntunut niin pitkältä ajalta, voi hellurei!
Toinen kantapää ei ollut edes kengässä ja vetskarit olivat auki kun säntäsin liikkeestä automaatille, YEA, palkka oli sittenkin tullut päivää aikaisemmin. Olen tuskissani pyöritellyt peukaloita viimeisen viikon, mistä hitosta saa bensarahaa töihin menoon. Kävin kirpparillakin myymässä tavaraa, mutta sitä mukaa kun sain tavaroita pois, kassit täyttyivät uudesta pinosta! Plus miinus nolla suunnitelma!
 Kävin viemässä vähän pulloja ja tankkasin vajaalla vitosella gasolia. Eli siis 4,80€!!!  Köyhä p****! :D:D:D:D:D:D:D Kyllä nyt naurattaa kun jälkeenpäin mietin, mutta siellä Pullo-Paulin kiilusilmien alla käteni otti pullorahakuitin masiinasta pois nopeammin kuin voi sanoa ääneen HEP.

Huoh..Onneksi nyt voi hengähtää hetkeksi, kävin kaupungilla kiertelemässä, mutta en löytänyt mitään ostettavaa(mikä lie auringonpistos tullut??)
Se on hassu juttu se, että silloin kun mammonaa ei ole yhtään ylimääräistä kaupat ja hyllyt pursuavat kaikkea mitä on "aina halajanut" ja tarvinnut, mutta silloin kun kukkaro antaisi periksi mistään ei löydy mitään ja tuntuu että pitää puolipakolla ostaa juttuja. Huoh.. Voi näitä naisten ongelmia jälleen..

Vasta päivä takana ja ollaan saatu jo paljon osallistuja tuohon vaateskabaan ja jopa muutama uusi lukija! Liekö lahjominen onnistunut, en tiedä hehe;) Kaikki otetaan vatsaan isoin halein!
Tekstistä voi varmaan päätellä että aamulla on herätty viiden aikaan ja päästy töistä vasta 16.00.
Aivot ei vaan raksuta. Silmille pitäisi laittaa tulitikut ja tehdä 8-vuotiaiden palikkatesti, katsoa tulokset ja luultavasti siirtyä siitä nelivuotiaiden tasoon....

Tässä oli tämmöinen pikapostaus sitä sun tätä eikä mihinkään liittyvää asiaa. Oli vaan niin tärkeetä asiaa. Nyt lepoon!

P.S Tässä yksi OTT:n parhaista rauhallisista fiilistelykappaleista, kantsii kuunnella!

3 kommenttia:

  1. aivan ihana tää sun blogi beauty :)

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ihana Derya, pelastit kannustavalla
    kommentillasi koko päiväni :)<3

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥