perjantai 23. maaliskuuta 2012

ProLash-ripsiseerumi

ProLash-projekti on lähtenyt käyntiin noin 5 päivää sitten ja lupasin tuota perusteellista arviointia tuotteen toimivuudesta ja ennen-ja jälkeen kuvia, jotta nähdään toimiiko tuo seerumi ollenkaan. Prolash-ripsiseerumi oli siis Grouponin tarjouksessa - 75% ja tilasin tuon alta kolmen kympin muutama viikko sitten. Pakettia odoteltiin tovi, mutta sieltä se sitten saapuikin pienessä muovisessa kirjetaskussa. Petyin vähän sen mitäänsanomattomaan pakettiin ja siihen ettei paketti sisältänyt minkäänlaista ohjetta, miten tuota käytetään. Onhan se selvää, että ripsintynkiin sitä laitetaan, mutta milloin, kuinka usein? Seerumia on 5ml verran, mikä kuulostaa melko vähältä, nimittäin tällöin kilohinta on jotain uskomatonta. Seerumi taitaa olla melko uusi tuote markkinoilla, nimittäin en ollut kuullut ennestään juuri tästä seerumista, enkä löytänyt netistä oikeastaan mitään kuvia tai kokemuksiiin liittyviä tekstejä.
Paketin kyljessä tosin luvataan näkyviä muutoksia jo viikon kuluessa, joten odotukset ovat kovat!



 Kuvat eivät ole niitä parhaimpia, mutta niistä erottaa ettei mua ole siunattu pitkillä ja tuuheilla ripsillä.     Ensimäiset kuvat ovat otettu siis noin 4 päivää sitten. Olen käyttänyt tuota 2-3 kertaa päivän aikana.
Paketti ei sisältänyt minkäännäköistä ohjetta käytöstä, joten olen jo alkuun vähän skeptinen tämän suhteen. Lopulliset tulokset sen sitten päättävät, toimiiko!

 Päivä 1.

 
Päivä 5.




Kyllä mä sanoisin, että jotakin muutosta on ilmaantunut. Ripset näyttää hitusen "tuuhentuneen" ja jopa kasvaneen. Huomaan eron meikatessa, nimittäin ripsivärin jälkeen ripset näyttävät oikeasti pidemmiltä.
(Ellen sitten keskity laittamaan ripsaria paremmin, nyt kun touhotetaan ripsistä) 
Katsotaan uudestaan kun viikko on kulunut, miltäs silloin näyttää.


                       Päivä 1.                                                                                              Päivä 5.

10 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa niin olemattomat ripset, että näytätä ihan tyhmältä edes kokeilla ripsaria, joten... jos tällainen kerta toimii edes jotenkuten, niin pitää tosiaankin pistää joskus hankintalistaan!

    Kiitos tästä! :D

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Tästä on jo jonkin verran aikaa, mutta oliko tuote hintansa väärti? Auttoiko tosiaan? Mietin vain, kun tässä näkyy 5:n päivän jälkeen, että miten sitten kun oot kauemmin käyttänyt?? :) kiitos!

    VastaaPoista
  3. Moikka!
    Tässä näkyy vain 5 päivän käytön jälkeen. Miten, kun käytit pidempään? Oliko hintansa väärti?? :) kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
  4. Moikka Aitsku!
    Ostin tämän facediilin tarjouksesta -75%, tuote vaikutti alkuunsa lupaavalta, mutta käyttö jäi kesken ripsipidennysten takia! Pitää kaivaa tuote uudelleen esiin ja jatkaa käyttöä.

    Täältä löytyy mielenkiintoista dokumenttia ripsiseerumeista, mitä kannattaa vilkaista! http://incimix.wordpress.com/2012/01/19/ripsiseerumi-revanssi/

    Ripsiseerumien aineet mm. voivat muuttaa iiristen väriä!:O

    VastaaPoista
  5. Miksi hyvät ihmiset tilailette tarjoustuotteita ja sitten itkette niiden perään?
    Menkää kauppaan ja käyttäkää rahaa, jos sitä on- saatte pyöritellä pakkauksia jo etukäteen ja valita mitä ostatte. Itse olen ollut näihin diilituotteisiin tyytyväinen, enkä ymmärrä tätä valittamista!

    VastaaPoista
  6. Käytätkö tällähetkellä ripsiseerumia? Jos käytät, niin mitä merkkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole käyttänyt tämän jälkeen muuta kuin Isadoran seerumia kauan aikaa sitten! :(

      Poista
  7. Ostin saman seerumin Grouponista. Mukana kyllä tuli jollain nettitranslatorilla läpi vedetty "ohje", joka oli kuvaamasi pakkauksen pohjalla. Vain kahden päivän käytön jälkeen luomet turposivat, muuttuivat punertaviksi ja arastivat. En siis voinut, vaikken koskaan ennen millekään ole ollut allerginen, jatkaa kokeilua. Tuon perusteella en voi itse suositella tuotetta.

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥