torstai 22. maaliskuuta 2012

Panta kiristää!

Kuten otsikosta varmaan voi päätellä, kyseessä on siis hiuspannat.
Ihanuudestaan ja söpöydestään huolimatta niiden käyttö on jäänyt kohdallani vähemmälle käytölle, nimittäin pidemmällä ajalla käytettäessä päätä alkaa puristaa ikävästi ja korvaan pistää (??)!! En tiedä onko minun pääni jotenkin omituisen muotoinen vai mistä tuo johtuu. Eräs kyltymätön pannankäyttäjä ystäväni kertoi että niihin pitää totutella! Tässä onkin sit kolme päivää kiristetty hampaita yhteen ja nautittu pannan suomasta söpöyden tunteesta naama välillä rutussa. Onhan nämä kyllä kivoja, ihastuin kahteen löytämääni niittipantaan sen verran, että lähdin uhmaamaan tuota niiden tuomaa päänsärkyä.


Anyway. Edessä on lähtö Saloon ja pakkausintoni on hivenen hiipunut, pannat ja pari paitaa mukaan, niin eiköhän pärjätä. Ja tietty pleikkari... Ja toinen laukku... Hammasharja ja kasa kosmetiikkatuotteita.. Huoh.. Haluaisin vaan hypätä sängyn pohjalle unelmoimaan!

 Aamulla noin klo 6. Virkeenä ja silleen!! Mukavat silmäpussit ja takkuinen tukka = very hot aamulook :D Aamupalan jälkeen aloin vähän heräilemään.. 
Puuroa ja mustikoita, omomomomomomomom :)

              Noh,  tässä pitäisi alkaa tehrä jo sitä lähtöä!  Postissa saapui muuten tämä Prolash-ripsi seerumi, josta teen perusteellisen arvion ennen ja jälkeen kuvien kera! Seerumin kyljessä lukee, että 7 kuluessa eron voi huomata jo selvästi. Tämä on vasta kolmas päivä, ja ehkä jotain pientä muutosta voisi olla jo tapahtunut.. Siitä lisää myöhemmin kun pääsen sinne Varsinais-Suomen puolelle!
Tämä koneella "käynti" on vaan maailman epämääräisin aikakäsite!!!!


                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥