maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kävin tepastelemassa ulkona läpsyt jalassa, aurinko paistoi ja jäätä ei näkynyt missään, ei edes tienpientareilla. Kuiva asfaltti tuntui niin hyvältä jalkojen alla ja auringonpaiste lämmitti kasvoja.. Voi kevät! Tuntuu, että se olisi tullut tänne päin aikaisemmin kuin muualle, se oikeasti näkyy ihmisten kasvoilla ja ilmapiirissä. Vilinä käy!
 Tänään on lähtö takaisin kotia päin Salosta, vaikkakin fiilikset on jopa vähän haikeita kun tähän maximaaliseen ystävällisyyteen ja vieraanvaraisuuteen on jo totuttu. Kotipaikkani tuntuu yhtäkkiä niin negatiiviselta ja pimeältä paikalta, ettei sinne tee juuri mieli palata. Onneksi kuitenkin tulen takaisin tänne jo ensiviikolla taas riehakkaissa tunnelmissa nimittäin , kas kas, juhlimaan ystäväni syntymäpäiviä. Tivoli Ravintola oli melko pettymys edellisestä kerrasta, joten nyt mennään katsastamaan muita menopaikkoja. Vinkkejä?

Kollegani vinkkasi, että koruliike Glitterissä alkoi juuri mahtavat -75% alet! Uutisesta viisaampana lähdin tauolla pikaisesti katsastamaan tarjontaa, josko sieltä löytyisi jotakin kivaa itselleni ja ystävälleni synttärilahjaksi. Tosin 15minuuttia ei riittänyt muuhun kuin hyllystä toiseen säntäilyyn ja korujen pudotteluun..... Löysin upean pitkän kullanvärisen kaulaketjun sulkakoristeella, mutta ilmeisesti vieressäni seissyt nainen harmistui, kun otin viimeisen korun mainittuaan kovaäänisesti että nuo ovat juuri noita halvan näköisiä koruja, joita ei olisi halunnutkaan. Mitä hän sitten odotti 1,48€ korulta?? Voi ziizuz. Minusta tuo on upea!
Myös muutama laukku oli alennuksessa, joten sekunnin mielihalusta sekin päätyi mukaani.

Siihen se onni loppuikin, nimittäin iphone putosi lattialle alle metrin korkeudelta ja HAJOSI!! Olin juuri laittamassa kuvia koneelle ja hups. :(
Taas ollaan sitten kuvitta jonkun aikaa.... MWAAAAAAAAH.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥