sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Guess, Studio Secret ja pari kirosanaa

Sain pienen etukäteissynttärilahjan äidiltä .. :) Mitä tykkäätte?
Jäin kiinni! Luppoaikaa töissä!


 Ostin tämän monien lehtien ja ihmisten kehuman Studio Secrets-meikinpohjustusvoiteen, mutta empä oikein tiedä tekeekö se mitään sen ihmeempää naamalle, se on sitä paitsi vaikea levittää (menee köntiksi) ja yhden käyttökerran jälkeen purkin sisällön näkee helposti vähentyneen (1/6 osa???).  Sekoitin toisella kerralla sitä suoraan meikkivoiteen joukkoon ja levitys oli huomattavasti helpompi, mutta siihen se sitten jääkin. Enkö vain näe sen tuomia eroja vai tuoko se niitä? Meikki näyttää pysyvän naamallakin ihan normaalisti ilmankin tuota. Olenko saanut vahingossa tuotantovirheisen purkin vai toimiiko tuo ollenkaan? Kommentteja??? Vaikea uskoa että tämä on voittanut Cosmopolitan Beauty Awards-palkinnon. -.- Harmittaa, että tuhlasin tuohon kun jäin pähkäilemään sen ja alennuksessa olevan megaluomiväripaletin välillä.. DÄÄMN.

5 kommenttia:

 1. Kyllä toi mulla toimii :O häivyttää pieniä virheitä ja iho näyttää paremmalta, ootkohan saanu jonku pilalle menneen purkin :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Pitää mennä varmaan johonkin kauppaan ettimään testeriä hyllystä ja vertaamaan.. Perkule!

   Poista
 2. Namm mikä synttärilahja!

  Aurinkoista päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naminami Ansku! Olen tosta jotenkin pirun ylpeä ..:)Jotenkin tulee ihan erilainen fiilis kun tollasen kanssa kävelee kadulla, vaikka onhan tuo aika basic vielä:)

   Poista
  2. Ja ihunaa aurinkoista päivää ja kevätfiilistä sulle!

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥