torstai 29. maaliskuuta 2012

Sleepyhead

Huomenta pikkunöpönenät
Viikko on ollut yhtä epäonnen summaa, jonka takia kirjoittelukin on jäänyt vähän takavasuriin. Tosin ensimäistä kertaa koko viikkoon olen nukkunut jotenkin niin sikeästi, että nyt olo on jotenkin raukea ja kiva heti herätessä (heh? ei kai sentään)
Vaikka yleensä kaikki pee tulee aina ryöppynä, asioilla on tapana järjestyä eikö vaan.
Auto meni rikki ja iphone meni rikki. Kamerakin meni rikki tuossa joku aika sitten, mutta puhelin pelasti blogin kuvaosuuden. En ymmärrä, miten ihmeessä saan kaikki hajotettua yhteen syssyyn. Onhan tässä tapahtunut paljon muutakin muuassa parisuhteosastolla ja raha-asioilla. Tämä mun elämä alkaa olla jo sen verran koomista, että täytyy itsekin jo nauraa :D Voi hellanlettas. Olen koittanut parannella asennettani viikonloppuun mm. kuuntelemalla youtubesta kaikkea hakusanalla "Relaxin music" Kokeilkaa! Tämä on piristänyt mun aamua kummasti.. :)


Niin sellainen pieni väliaikatiedoite, että kuvienotto tosiaan jää nyt pienelle tauolle, ei tosin pitkäksi aikaa kun käyn tilipäivänä hakemassa ensimäisenä kameran! Täytyy tosin  löytää joku super-iskunkestävä sellainen.  Toivottavasti saan jostain haalittua kuvaa tulevasta Jennyn synttäri-viikonlopusta! Anyway, nyt kun minulla ei sitä iphoneakaan enää olekaan voisin arpoa nuo saamani hienot takakuoret 4:lle lukijalle. Kommenttia, jos kiinnostaa! :)


PS.
Pientä osviittaa tulevasta lukijoiden arvonnasta, joten kannattaa pysyä kuulolla! ;) 
Tähän haluaisin itsekin osallistua! Dämn.:)
  
                                                        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥