perjantai 7. syyskuuta 2012

FRIDAY

Yeah! Perjantai käsillä, enkä malta odottaa että pääsen vähän nollaamaan mittareita, tuntuvat muutenkin käyneen kierroksilla tämän viikon aikana! Suon itselleni myös yhden lipun syysmarkkinoiden tivoliin ja narunvetoon! Mulla oli aina huono tuuri tommosten kanssa, mutta muistan iäti sen kun kerran lapsena sain narunvedosta tähden, joka merkitsi yhtä vapaavalintaista lelua koko puljusta. Wau! Monet olis varmaan ottaneet sen isoimman nallekarhun sieltä, mutta muistan sen kuin eilisen päivän kun kahlitsin silmäni valkoiseen karvaiseen kissapehmoleluun, jolla oli vaaleanpunainen rusetti kaulassa. Olin maailman onnellisin tyttö, kun tuurilla sainkin sen!
Nyt luultavasti vetäisin herneet nenään ja lähtisin kotiin, jos voittaisin 5e maksavasta narunvedosta ne vesipyssyn tai jättikamman. Pienenä se saattoi olla vielä jotenkin hauskaa, mutta isompana sen ymmärtää,
 että *****. Maksoin just 5€  tästä 50centin pilipalijutusta.

Anyways, illan suunnitelmat saattaa vielä muuttua, nimittäin minu rakas ystäväni tulee Espoosta "yllätysvisiitille" tänne! Tosin Nean oli pakko spoilata se, etten ehtisi lähteä Saloon.
Mut mitäs jos minä yllättäisinki hänet laittamalla pirskeet meille pystyyn. Hyvää kuoharia tai vaikka boolia, juustoja ja tuoretta leipää töistä, hengailtais mun kämpillä ja mentäis illalla vaikka tanssimaan. Oikeen parkettien partaveitsi;)

Ainiin!! Eräästä laukustani löyty jotain puntia, en tiennyt yhtään oliko ne rahanarvoisia vai edes käytössä enää, mutta kävin pankissa kysymässä ja sain niistä 31euroa! Kyseessä oli siis 25 englannin puntaa! Kiva tuuri kävi olin nimittäin ihan rahaton, ennen kuin palkka tulla tupsahti!

                                Alempana tommonen pantajuttu, millä sai hiukset kivasti! :)                                   Hyvää viikonloppua kaikille!! Muistakaas tekin nollailla välillä!
                                                                   (Kukin tyylillään siis ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥