maanantai 10. syyskuuta 2012

Taistelu naamavärkkiä vastaan

Moikka!
Päätin juuri tänä aamuna ottaa askeleen kohti terveempää elämää muuttamalla pari seikkaa mun rutiininomaisesta päivänkulusta. Kahvi ja mässäily pois, tilalle vesi ja happihyppelyt!
Pari kuvaa herätti mut tänään, kun katselin itseäni naamasta ja huomasin tummat silmänaluset, pöhöttyneen naaman ja muutenkin väsyneen olemuksen.  Yritän koittaa opetella juomaan paljon vettä, koska sillä näyttäis olevan suuri vaikutus esimerkiksi just noihin tummiin silmänalusiin. Nyt kun asiaa tarkastelee paremmin, ihmettelen miten en ole kuivunut kasaan, nimittäin ei juuri juo vettä, ellei jotakin ole sit jääny kurkkuun.
Pullat saa kans jäädä pois. Katseltiin ihan piruuttaan netistä, paljon mun lempparipullassa eli pitkässä viinerissä on kaloreita; 630kcl!! Härreguud. Se selittääkin pöhöttyneen naaman ja turvonneen pömppiksen.
Yritän vielä ylläpitää unirytmiä menemällä aina samaanaikaan nukkumaan ja heräämään aamuisin.
Untenmaille on parasta pyyhältää jo klo 23 ja herätä aamulla 8 aikoihin. Katotaan alkaisko olemus vähän muuttumaan!

Tuosta puheenollen minulla kävi ihana tuuri, nimittäin eräs kosmetologiksi opiskeleva ystäväni pyysi minua juuri perusteelliseen kasvohoitoon Omnian koulutuskeskukseen huomisaamuksi. Hoito pitää sisällään ihon perusteellisen puhdistuksen, hieronnan, mekaanisen puhdistuksen (mikä pelottaakin mua pikkuriikkisen..), kasvonaamion ja loppuvoiteet, ihoanalyysin sun muut hoito-ohjeet. Koko hoito 5€! :)
Vitsi, että jännittää nähdä vanhaa ystävää ja että mitä se on suunnitellut mun pään menoksi. Kirjaimellisesti!
Tosin hän pyysi saapumaan aamusta paikalle ennen puolta yhdeksää ilman meikin meikkiä, minkä vuoksi mun pitää varmaan lähteä kaivamaan valmiiksi paperipussi työpaikan siivouskomerosta ja kirjottaa siihen tussilla isoin kirjaimin ALEXANDRA ON SIIS TÄÄLLÄ....
                                                           Hyvää viikonalkua kaikille!

2 kommenttia:

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥