tiistai 11. syyskuuta 2012

Visiting Nirvana

Menin eilen aikaisin nukkumaan, jotta ehtisin kerrankin aamulla ajoissa johonkin eli tällä kertaa ystävättärelleni kasvohoitoon Espoon Omniaan. Tämä tapahtui siis koulutyönä suht huokeaan hintaan; 5€ mutta todellakin laadusta ja mukavuudesta tinkimättä!
Poltin siinä aamukiireessä huuletkin SSO:n kahviin samalla kirotessani turunväylän aamuruuhkaa. Joku vätys ajoi 100km/h ohituskaistalla ja meinasin repiä hiukset päästäni koska minulla oli 10minuuttia aikaa ehtiä paikanpäälle, etsiä ylipäätänsä koko koulu ja saada auto runnottua jonnekkin täyteen ahnatulle parkkipaikalle.

Ehdin kuin ehdinkin ajoissa ja löysin oikean aulan kysyttyäni eräältä opiskelijalta vähän apua. Aulassa oli väkeä ja olin yllättynyt siitä kuinka monta miestä oli paikalla kyseisessä hoidossa, koko luokkahan sai tuoda oman asiakkaansa paikalle.
Sydämeni suli kun eräs pari siellä pussaili, vaikka ukolla oli jokin suklaamaski naamalla, saatoin haaveilla omasta pusukaverista oman suklaamaskini alta. Se tuoksui niin hyvältä, että olisin voinut kaapia sen kasvoiltani suoraan suuhun.

Minulle tehtiin ihoanalyysi ja opettaja osasi kertoa sen perusteella jopa miten nukun. Tuomioni on pintakuiva sekaiho. Nice :D
Sain hyvät ohjeet miten käsitellä tämän tyyppistä ihoa, mutta se tuli pienenä shokkina että tyynyliinatkin tulisi vaihtaa kaksi kertaa viikossa.. Jessus, en saa viikossa edes yhtä pyykkipinoani pestyä 

Minulle tehtiin ehkäpä viittä erilaista kuorintaa ja naamiota, kasvoni käsiteltiin jollakin ihmevalolaitteella ja tukkiutuneet ihohuokoset kaivettiin auki sellaisella neulan kaltaisella laitteella. Tämä oli siis se mekaaninen kuorinta! Auts! Vähän kirpaisi, mutta lopputulos on todella hyvä! Tukkeutuneet ihohuokoset nenällä ja poskipäissä ovat opettajan mukaan halvan Seppälän ostetun rasvani syytä. Jossain vaiheessa kävin todella uneliaiseksi, nimittäin sain niin hyvän hieronnan että paikat oikeasti aukesi. Minua on piinannut monta päivää inhottava päänsärky, joka selvästi oli jumiutuneen niskan syytä. Aina kun tietystä kohdasta niskaa painettiin, mua alko sattumaan keskelle otsaa mikä oli aika kummallista. Se oli aika jännä ellei pelottavakin juttu. Sain pienen tunneryöpynkin siinä rentoutuessa, sanoinkin etten ole näin rentoutunut edes nukkuessani ja että mun pitäisi oikeasti saada levätä ja rentoutua oikeasti.
Päässä vilisi ajatukset ja nyt olo tuntuu siltä, että olisin käynyt nirvanassa. Elämässä pitäisi olla paljon tällaisia hetkiä, koska musta tuntuu tänään siltä että se pieni ohut lanka omaan minään olisi vahvistunut tämän myötä. Tämmöisen myötä, mitä usein pidetään turhamaisena rahantuhlauksena.

Käsitykseni koko alaan muuttui hetkessä ja olen entistä varmempi koko alanvaihdoksestani. Jos onni on myötä kanssani, pääsen aloittamaan tammikuussa kyseisessä koulussa!Hoidon päätyttyä lähdin kiireellä, eikä ehditty juuri hoidon jälkeen jutella nimittäin mulla oli 20 minuuttia aikaa ajaa töihin Espoosta. Myöhästyin ihan vähän, mutta onneksi oli melko hiljainen päivä.

                   Kohta leffaa ja herkkuja ( Kevyitä! Kurkkua, porkkanaa ym. dippikastiketta)
                                                   Onnea kaikki sen Nirvanan löytämiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥