lauantai 29. syyskuuta 2012

Oma koti kullan kallis

Heipsan!

Kävin eilen aamusta katsomassa sitä uutta asuntoa keskustasta, mutta mulle jäi suoraansanottuna vähän p*skan maku suuhun todella tiukan oloisesta ja kiukkuisesta vuokranantajasta ja muutenkin hieman rähjäisestä ja pimeästä asunnosta. Asunto oli kivalla paikalla ja melko edullinen kokoonsa nähden, sisälsi oman saunan ja ison parvekkeen mutta muuten kellastuneet tapetit repsottivat,
kalusteet kuten kaapit, hellat ym oli ihan antiikinajoilta, eikä auringonvalo päässyt sisään mistään. Vuokranantaja oli suoraansanottuna ärsyttävän vähäsanainen ja tuntui jopa tiuskivan, vaikka yritin olla todella mukava ja varteenotettava vuokralainen.

Eihän siinä mitään, sellainen sinapinkeltainen hellakin mustilla nappuloilla on cool. Tykkään laittaa paljon asuntoa ja tehdä itse pientä pintaremonttia, mutta siihen murjuun olisi pitäny kutsua koko Innon kööri laittamaan kaikki uusiksi.
Tiedä sitten uskaltaisiko sinne hakata edes taulukoukkua seinään kysymättä lupaa.
Yhtäkkiä pienen pieni lukaalini alkoi tuntua niiiiiiiiin mukavalta ja kodikkaalta pieneltä kodilta, jonka vuokranantaja on ihana ja naapuritkin todella mukavia. Minulla on vapaat kädet tuohon asuntoon ja se on hyvällä paikalla ikkunat niin päin, että aurinko paistaa sisään suurimman osan päivästä, eikä valjo tarvitse pitää edes päällä iltamyöhällä. Sähkösäästöä!

Päätin antaa vielä uuden mahdollisuuden nykyiselle asunnolleni ja unohtaa uusien asuntojen etsimisen ainakin hetkeksi. Kunhan saadaan tapettiprojekti vielä aloitettua asunnosta tulee varmasti vielä kodikkaampi!


Tadaa! Siinä se nyt on. Pari lasitasoa on vielä autossa, mutta tämä painava jötikkä saatiin kuin saatiin kannettua ylös ja jopa koottua. Tämä maksoi siis vain 35€ koko höskä!! Kierrätys kunniaan! :)
Minusta se on tosi kaunis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥