keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Keskiviikon antimia

Mwaaaah.

Pää oli kipeä aamulla jo heti herätessä, mahtaa tolla inhottavalla sadekelilla olla osansa asiassa. Päässä painaa ja vähän äreä olo, mutta siitä huolimatta painelin aamusta Sämpyn kampaamoon ja bongattiin Hansumuru suoraan itseteosta eli shoppailemasta. Naama on vieläkin vähän läikikäs kosmetologikäynnin jälkeen ja meikitön naama sai olon muutenkin tuntumaan kaikkea muulta kuin seksiltäältä ja nätiltä. Sade teki mun luonnonkiharasta tukasta vielä kunnon pöheikön romminenän koristaessa koko kauneutta.  Sanam sai onneksi minusta taas ihmisen näköisen.
Tänään oli tarkoitus laittaa Tessalle hiuspidennykset, mutta ei taida puhti riittää töiden jälkeen, kun niin myöhään vasta pääsen :( Tosin yhdelle voisi lähteä näin pikkulauantain kunniaksi. Nääh, olen vähän kahdevaiheilla senkin asian kanssa.

Pyörähdettiin aikaisemmin Hansmurun kanssa H&M:ssä ja oltiin ihan höpsöjä. Valloitetaan aina invakoppi, että molemmat pääsee toimimaan toistensa makkutuomareina;)  (Mun aikana en ole koskaan nähnyt kenenkään sitä käyttävän ja jos joku tarvitsee, passataan kyllä se heti!)  
  


Rohkenin kokeilla näitä räikeästi kuvioituja housuja, joista olen tovin jo haaveksinut! Mulla ei olekaan yhtään tämän tapaisia, isolla kuvioinnilla varustettuja housuja, joten päätin napata yhdet mukaani. Hintaakaan ei ollut paljolti, 9,90€ monissa eri väreissä ja kuoseissa! Otin pari kokoa mukaan sovituskoppiin, missä mun personal makutuomari Hansmurukin päätti kokeilla. Varoitus, näiden jälkeen saatatte nähdä nämä housut eri tavalla :D Ihastuin näihin niin kovin, että saatampa palata haalimaan lisää eri väreissä! Musta ne tuntuu myös vähän kaventavan vyötäröä ja reisiä (nousevat aika ylös) tai johtuuko sitten kuvioinnista en tiedä. :) Hyvät perushousut, joita löytyy myös hillityimmissä väreissä, kannattaa hakea kun vielä ehtii. :) Seuraavaksi tahron ne viininpunaiset!
                               Ja jottei blogin ruokapuoli jäisi ihan pimentoon saanen esitellä köyhännaisen dietti-pikagourmeeta! Riisinuudelia ja mexicantonnikalaa! Nami!

Tällaista tänään, ehkä huomenna enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥