keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Thebos feat. Yves Rocher

Hellurei! Tilasin hetki sitten kosmetologikäynnin innoittamana muutamaan meikkituotteen Thebos:lta ja puhdistustuotteita Yves rocherilta. Paketit saapuivat samaan aikaan ja pääsin innoissani testaamaan muutamaa täsmätuotetta, joita todella tarvitsin kurpsahtaneelle naamalleni!
En käytä juuri enempää extraa kuin perusmeikkejä kasvoilleni harvoja spesiaali-iltoja lukuunottamatta, joten perustuotteet saavat olla hyvät jotta saadaan huijattua hyvä ja luonnollinen meikki. Mua inspiroi tällähetkellä puhdas ja freesi iho, jonka takia tilasin melko kevyttä meikkivoidetta ja kaksiosaisen poskipunan erisävyillä, tummemmalla saadaan poskiluiden alle syvänteisiin väriä, joka tuo efektin kapeammista kasvoista ja tuo poskiluut enemmän esille vaaleamman värin antaessa kauniin punan niille. Perfecto! Molemmat tuotteet taisivat maksaa vaivaiset 3,90€ ja kokeiltuani näitä voin sanoa että hinta-laatusuhde on parempi kuin koskaan!

Kärsin vuorotyöläisenä varsin paljon tummista silmänalusista, joita ei saa piiloon edes kolmella kerroksella meikkivoidetta sun muilla aineilla. Teatreen sävytetty silmänympärysvoide tuntuu viileältä ja peittää tummat silmänaluset samalla hoivaten herkkää silmänympärysihoa. Olen kokeillut hyvin paljon erilaisia aineita näihin juurtuneisiin pandasilmiini löytämättä sitä toimivaa, mutta tähän tuotteeseen olen erityisen positiivisesti yllättynyt nimittäin ero aikaisempaan on HUOMATTAVA!  Voisin kehua tämän tuotteen maasta taivaisiin, joten kaikki pandasilmäklaaniin kuuluvat klikkailkaa thebosin sivuille ja tilatkaa tuo tuote kotiin! 

Tilasin myös huulia turvottavan luonnollisensävyisen huulikiillon, jonka efekti.. nääh ei ollut kummoinen mutta menee silti ihan perushuulikiiltona.
Lisäksi mukaan tuli Longchamppia jäljittelevä vaaleanpunainen meikkilaukku, joka on ihana! Näitä sai useissa erisävyissä hintaan 3,90€, joten sellainen tupsahti myös mukaan :)
Jonkinnäköistä ikäkriisiä jo kärsiessäni tilasin puhdistustuotteita, jotka lupaavat kirkastaa ihoa ja poistaa alkaneen ikääntymisen merkit (... -.-')
Kokeilin näitä heti suihkutuokiollani ja olen hyvin tyytyväinen! Käytin peräkanaa siis kasvonaamiota, voidetta ja sarjan todella paksua kasvovettä! Voidetta saa laittaa runsaasti tahmeutensa vuoksi ja kasvovetenä toimiva paksu tahna tekevät yhdessä ihosta hyvin kosteutetun ja puhtaan näköisen. Ihosta tuli todella raikas ja "kiinteä" jollakin tapaa, ihohuokoset tuntuivat pienentyneen ja jopa näppylät näyttävät olevan jo paranemaan päin kolmen päivän aamuisen ja iltaisen käytön jälkeen :)

Olen vihdoin saanut rakennettua itselleni tietyn rytmin ja aikataulun ihonhoidossa, jonka vuoksi naama kyllä kiittää. :)

4 kommenttia:

 1. Hei moi, asiaan vähän liittymättä niin olisko sulla jotain sähköpostia, johon vois ottaa yhteyttä. Olis yks pieni kysymys, jota en haluais kysyä täällä näin julkisesti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei moi, hyvä kun mainitsit, täällä ei nähtävästi näy sähköpostiosoitettani missään vielä joten mailailepa keywordfashion@gmail.com :)

   Poista
 2. Hei, kosteuttavia tuotteita kanssa! Hanki todella kosteuttava yövoide ja kosteuttava naamio lisäks :) -Ammy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ammy! Tuo vihreä tököttipurkki on joku kosteuttava tuote, jota pitäis käyttää 1-2 kertaa viikossa! Yövoide puuttuu siis vielä ;) Kiitos amppa, sain sulta paljon inspistä naaman hoitoon! <3

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥