sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Lungi viikonloppu

Ihana viikonloppu takana, vaikka tuli tehtyä ihan kaikkea muuta mitä alunperin suunniteltiin.
Perjantai menikin sitte tyttöporukalla hienostuneesti juhlittaessa, päätin jäädä tänne kun ihana ystäväiseni tuli Espoosta katsomaan. :) Oltiin Nebukan luona ja mentiin taxilla myöhemmin keskustaan.
Ilta oli mukava ja kiva, eikä aamulla ollut edes paha olo vaikka kilisteltiin ikuiselle ystävyydelle shottilasein. :)
(Ja muutamankin kerran..)

Heräsin sitten lauantaina todella aikaisin jo ennen kahdeksaa, mikä on suorannainen ihme varsinkin viikonloppuna ja eritoten tän perkuleen kaamosväsymyksen takia. Keittelin kahvit aamusta, tepastelin aamutossut ja pitkät kalsarit jalassa, papiljotit vielä puuttui, niin olisin näyttänyt naapurin Ludvillalta. Pojat nyt vielä nukkui, mutta pääsimpä kerrankin valloittamaan tietokoneen ja saatoin rauhassa lukea iltalehden, selailla verkkokauppoja, lukea blogeja ja kuunnella hempeilymusaa heti aamusta kenenkään valittamatta. Tosin sen takia noi varmaan nukkukin pidempään! :D Sain kun sainkin pojat lähtemään syysmarkkinoille ja tivoliin  vielä ihmisten aikaan aamupäivästä, alkukrapulalaiskotusruikutuksen jälkeen kaikki oli hyvillä mielillä, kun pääsivät kokeilemaan pelimasiinoita ja ampumaankin :) Voittivat siinä mulle pehmolelua, vyönsolkea ja avaimenperää, mutta pullonavaaja pidettiin kyl ite! :D

Lauantaina otettiin ihan lungisti. Toimin kuskina ja ajeltiin teillä tietämättömillä ihan huvikseen ilman määränpäätä. Käytiin pizzalla ja hengailemassa kaverin pubilla, juoksuttamassa koiraa rannalla, ruokakaupassa, illalla tehtiin sitten ruokaa; juustokermaperunoita, pippuripihviä, jotain pippurikermasoosia, miniporkkanoita ja kesäkurpitsaa. Nam nam! Illalla katottiin leffaa, mutta ilmeisesti nukahdin jossakin vaiheessa kun heräsin siitä sitten aamulla. :)

Huomenna täyttelemään kirppispöytää ja ehkä tekemään löytöjäkin, tänään illalla pelaillaan shakkia, syödään, köllitään ja katsotaan töllöä. Mulla on ensviikonloppukin vapaata, milloinka mennään sit Helsinkiin Rottafesteille Hansmurun kanssa Jauh! Onko ketään menossa?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥