torstai 27. syyskuuta 2012

Pitäkää tsemppiä!

Hei!

Jännittäviä ja toivottavasti hyviäkin uutisia tiedossa huomenna, kun pääsen katsomaan erästä asuntoa ihan keskustasta ja vielä parhaan ystäväni naapuritalosta! Jalkani tutisevat jo pelkästä ajatuksesta sisustella asunto uudestaan ja vielä enemmän kutkuttaa ajatus omasta saunasta ja lasitetusta parvekkeesta jonka vuoraisin täyteen huonekasveja, säkkituoleja ja kynttilälyhtyjä! Vaikka toiveita ei kannata elätellä liikaa... Mun on saatavana se asunto!! Sovin vuokranantajan kanssa meneväni huomenna katsomaan sitä 11 aikaan aamusta, joten on oltava freesinä ja psyykattava itseni reippaaseen iloiseen asenteeseen pimeästä sateisesta ilmasta huolimatta. Olen huomannut kuinka pimeys on oikeasti vaikuttanut minuun, olen jotenkin jopa itseni mielestä ärsyttävän herkkä ja tuntuu että välillä itkeskelen mitä ihmeellisimmistä syistä. Silmäni kostuivat esimerkiksi häviöstä shakissa, vaikka en koskaan ole ollut huono häviäjä! :D Hyvä etten tintannut Samppaa naamaan, kun se alkoi polleilemaan voitollaan.

Kävin kampaamossa kuluttamassa jälleen aikaa ja Sanam alkoi siinä väännellä jonkunnäköista spontaania kampausta. Käytiin myöhemmin syömässä ravintola Rosmariinissa kana-fetasalaattia ja kierreltiin kirpparit läpi. Töihinkin oli mukava mennä kun siellä odotti maan makeimmat kuppikakut! Little moments of pleasure, nimenomaan!
Kuvissa komeilee pikku jätkäni eli noin kahden vuoden ikäinen saksanpaimenkoiran risteytys ja tämän hetkinen mualiman paras aamupala! Täysjyvämuroja, jogurttia ja sahramihunajaa töistä! Nam!
Robi-haukku ottaa lungisti :) Tässähän alkaa itseäkin väsyttämään kun koira on nuin vässykkä! :)

Löysin upean uudenveroisen ison tumman ruskean tv-tason vain 35€ kierrätyskeskuksesta! Ehdin juuri varata sen, kun kaksi muutakin kävi kyselemässä sitä. Voisin vannoa, että kyseinen setti maksaisi 100-200€ uutena! Nappasin kuvan, kun se on vielä palasina. Saan ehkä jo tänään haettua sen, vaikka turhaan sitä roudaillaan jos saisinkin sen huomisen asunnon. Vitsi et jännittää, pitäkää peukkuja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥