maanantai 2. huhtikuuta 2012

Häppää, häppää..

Huomenta, päivää, iltaa tai jotain.. :)
Selviydytty viikonlopusta ehjinnahoin ehkä hieman myötähäpeää kourassa. Hehe.. Oltiin Salossa ystäväni Jennyn luona juhlimassa syntymäpäiviä, hauskaa ja pervoa meininkiä oli, mutta taatusti sitäkin enemmän muistamisen arvoinen reissu! Käytiin Pulpukassa ja Tivolissa illalla, koukattiin vielä jonkun kebabmestan kautta kotiin taksilla joskus yöllä. Nukuttiin kuin sillit purkissa levitetyllä sohvalla, 5 ihmistä lusikassa :D Koko poppoo heräsi aamulla aikaisin, hengailtiin ja makoiltiin koko päivä, hakkasin varmaan 4 tuntia Nintendon 64 bittistä DonkeyKongia! Se on niin mualiman paras peli, jäin ihan koukkuun, viimeksi taisin pelata sitä ala-asteella. Mäkin haluan nintendooon!
Sunnuntain aprillipäivä lähti aivan lapasista, jutut meni överiksi ja mun maha huutaa nyt leipää, kun on nauranut niin kippurassa. Alias-pelistäkään ei tullut mitään.. :D Takana siis mukavata hengailua kavereiden kanssa:)
4euron kebsut naamaan ja johan olokin hellitti. Nuo kebabpaikat täällä myy niin pirun halvalla noita safkoja, että huhhuh. No ei tullut vatsapöpöä, joten varmaan ihan ok tavaraa.
En kehtaa laittaa tänne illan kuvia, jos joku pahastuu niiden antamasta "viestistä". Kyl te tiiätte ;) Mut pientä osviittaa antaa varmaan sotkunen tukka, sulkacuff ja keijunsiivet selässä..Mitäs sitten...Luulin, että tänään olisi työpäivä mutta mua on siunattu vielä kahdella vapaapäivällä. Taidan lähteä solariumiin ja käväistä moikkaamassa kamuja kaupungilla ties vaikka kirpparille eksyisin. Mukavaa viikonalkua kaikille ja älkää ikinä tehkö aprillipilaa äitille, että susta on tulossa isä.... Tohon mä en siis liity millään tavalla, paitti et must ois tullu sit äiti. :D Törkeää läppää, mut olis pitänyt nauhottaa toi puhelu!


Terveisin Alessandra

1 kommentti:

  1. PS. Jos joku haluaa koiralleen ilmasen Dentasticksin, käy täällä
    http://www.facebook.com/Pedigree.Koirien.ehdoilla?sk=app_331874070195571

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥