keskiviikko 16. tammikuuta 2013

1 become 2

Parahdin itkemään sen perkuleen vauvansinisen seinän takia, mutta onneksi äiti pelasti ja toi purkin oikeanväristä maalia. Kyllä huomaa, kuka on ollut taas kuin persuksille ammuttu karhu dietin, suklaanhimon ja kauhean ikävän takia! Tänään olisi tarkoitus maalata töiden jälkeen äkkiä uudella värillä, että tuosta perhanan seinästä jäisi pieni muisto vain. Ja ennen kuin Samuli ehtii nähdä sen lomille tultuaan! Voisin kuvitella, että hän saattais kääntyä takaisin jo heti ovella nähtyään vauvansinistä "Ei perhana, nyt se akka on paksuna."
 :D

Meillä oli pyjamabileet taas jälleen kerran Hansulla. Se on ihanaa, ettei tarvitse olla yksin, vaan on hyvät ja läheiset välit ystävien kanssa, joiden kanssa puuhailla ajan kuluksi kaikkea. Tulisin hulluksi ilman näitä ihmisiä, jotka tukee ja pitää huolta! (myös mun mielenterveydestä)

Kävin tänään solariumissa ja vähän lenkkeilemässä ennen töihin menoa. Ulkona satoi isoja lumihiutaleita hiljalleen alaa ja mulle tuli jotenkin niin rauhallinen olo. Oli niin kaunista ja seesteistä, ihan kuin suoraan postikortista. Kaikki on ihan hyvin. Samuli tulee ylihuomenna ja on jopa maanantai-iltaan saakka minun kanssani. Kevät tulee ja päivät alkaa pidentyä. Töitä riittää. Miksi mä olen niin hermona koko ajan, että alan vollottaa jostain seinästä. SEINÄSTÄ.

 Kävin palauttamassa H&M:n erään mekon ja myyjä sanoi että siellä on kaksi yhden hinnalla, että ota siihen tilalle. "Mmmmitä?" Palautin siis yhden vaatteen ja sain kaksi tilalle!
Melko reilua :) Tämmöistä löysin:Mikä näitä neuleita vaivaa. Ne ovat pituudeltaan lyhyitä, mutta siihen nähden todella leveitä! -.-' Jälleen kerran muistutan vaivautumaan sinne sovituskoppiin kokeilemaan ennen kassalle ryntäilyä, vaikka kyseessä olisikin "vain" aletuote!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥