tiistai 8. tammikuuta 2013

Uusia juttuja (hempeää mummoilua)

Huomentaa!!
Herättiin aamulla aikaisin Hansun kanssa ja juotiin rauhassa kahvia ja kuunneltiin HIMin rauhallisia biisejä hiljaa valon siinä kajotessa. Awww. Haluaisin herätä aina niin! Puoli kahdeksalta herääminen ei tunnu edes pahalta, kun saa rauhakseen heräillä ja ehtii kuunnella hyvää musaa psyykaten itsensä hyvään päivään!
Mulla oli lääkäriaika, jonka jälkeen takaisin tullessa mentiin Rosmariinin salaatille ja kahville Sanamin kanssa. :)
Ne sämpylät on niin hyviä, että voisin maksaa pelkästään niistä ja syödä niitä sata lounaaksi. Niillä on pakko olla jotain taikajauhoa niihin, mun sämpylöistä en ainakaan ole koskaan saanut noin taivaallisen makuisia.. ("Nyt se touhottaa jostain sämpylöistä")

Okei. Päivän saldoon kuuluu iltatöitä, lenkki ja jotain pientä kivaa tekemistä. Käytiin H&M:ssä katsomassa urheiluvaatteita aikaisemmin, kun huomenna mennään liittymään sinne kuntokeskus Balanssiin! (FOR REAL!)
Samuli on kolmeviikkoa kiinni intissä ja haluan todenteolla näyttää vaan niin hyvältä kuin pystyn, kun rakas saapuu takaisin kotia! Luvassa siis paljon liikuntaa, töitä ja kevyttä ruokaa ja itsensä hoivaamista, mikä tuli tarpeeseen, olo on ollut viikkotolkulla jo vähän turvonnut ja väsähtänyt. Olen saanut muutenkin inspistä "terveellisempään elämään" ja tutkistelen vähän itseäni rauhassa, nyt kun mulla on paljon aikaa itselleni. Vitsi kun löytyisi vielä kaksio nopsaan, mihin pääsisi heti muuttamaan! :)

Kävin apteekissa kyselemässä Priorinista (siitä hiustenhyvinvointiravintolisästä) ja myyjä vinkkasi sen tulevan pian kampanjatarjoukseen, vink vink! Ja hiuksista puheenollen tänään saa lähteä taas tuo vaalea raita, ihan kuin vauva olis vetänyt kurkulliset päälaelle..//Vaatteet ja korut: H&M//


Tekoripsia kirpparilta, jonkun kinkkitavaran jälleenmyyjän pyödästä! 1,5€kpl! 
Mitä mahtavin kuvausrekvisiitta


Eiks tulekin vähän mummofiilis, kun ylin nappi on kiinni?!! Tässä päivän väittelyn aihe:D
Ja mitä paitaan tulee, ne on todella lyhyitä, mutta superleveitä kokomerkintään nähden! (Kampanjatarjous 9,90€ H&M) Kokeilkaa ennen kuin ostatte!2 kommenttia:

  1. oo mitä ripsiä oot ostanut!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi tuuri kirpparilla! Liima nyt on varmasti kuivahtanut sinne purkkiin, mutta onneksi kaupasta saa erikseen sitä liimaa ostettua :) Tykkään noista "luonnollisen" näköisistä ja tuuheista eniten, minusta ne timantit ripsissä saa heti sellaisen vähän feikin ilmeen.. :( Tosin kyllähän niitä voi välillä vaikka juhlissa kokeilla!:)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥