perjantai 18. tammikuuta 2013

Viikonlopun viettohon mars!

Huomenta!
Viikonloppu alkoi mulla jo eilen, joten tänä aamuna on aikaa valmistautua kunnolla ja rauhassa hyvän bailumusiikin tahdissa, se on niin parasta ettei tarvitse tehdä kiireessä mitään, vessassa saa kuluttaa vaikka tunnin aikaa. Haha meikaten ja hiuksia laitellen siis ;) Lähden hakemaan Samulia kahden aikoihin Upiniemestä ja voin kertoa et oikeasti jännittää, ihan kuin olis ensimäistä kertaa näkemässä! Varmaan pyörryn, koska armeijamiehet on muutenkin suuri fantasiani hehe :)
Eilen saatiin (tai oikeastaan sain) laitettua kodin kuntoon, vaikka naapurit ei varmasti tykänneet että naputtelin vasaralla puoli kymmenen aikoihin...  Hätä ei lue lakia, eikö? Hansulla kesti niin kauan, että maalasin seinän apinanraivolla yksin ja kuuntelin jotain heviä taustalla :D Vielä aamulla itkin sitä rumaa seinää, kun olin mokannut maalin värin kanssa, joten mun oli pakko tehdä jotain sille.
Mutta loppuun pari kuvaa millainen tuli, olen ihan tyytyväinen! Tällaisella kokoonpanolla lähdetään tänään liikenteeseen, H&M:n uutta alesta löytynyttä villapaitulia ja paksumpia leggareita. Piti ensin laittaa joku nätti mekko, mutta ulkona nopeasti kipaistuani olisin halunnut heittää vain pilkkihaalarin päälle ja karvalakin!Tämmönen seinä oli alkujaan!

Mitäs tuumaatte pienestä ehostuksesta? On se ainakin parempi, kuin aikaisempi! 
Mahtavaa viikonloppua kaikille!  Muistakaa arvonta ylänurkasta oikealla! Kuunnelkaa hyvää musaa ja pitäkää hauskaa!
Jännittää ihan pirustiiii!!!

7 kommenttia:

 1. Nauti viikonlopusta!!! :) Mä saan mun armeijamiekkosen huomenna kotiin ja ai että mä olen sitä odottanutkin jo melkein kaksi viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, multa lähti melkein jalat alta eilen!! Sieltä se tuli ja nappas kainaloon ja pusi, ihan kuin olis jotain taikaa ollu siinä hetkessä! Nyt hän on täällä ja niin älyttömän komea lyhyt tukkasena ja muutenkin jotenkin niin miehekkäänä, ai että mii laik ! <3

   Poista
 2. Onpa hienon värinen! Mun pitäis kanssa maalata uuden kodin seiniä ja kiinnostaisi, mitä sävyä tuo maali on? Jja mikä merkki :) Onko se harmaa vai sininen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan! Mulla oli tuolla alla tommonen sinertävän tumma tapetti, minkä takia toi seinä näyttää vähän sinertävän (ainakin luulen niin koska laitettiin vaaleampi harmaa ensin ja tuli just se poikavauvan vaaleansininen)

   Maali on Latvalan väripisteessä sekoitettu, taisi olla sointu-merkkiä, mutta sävyltä en ole varma, mutta taisi olla tuo Pilvi-sävy:
   http://www.varisilma.net/images/logos/varikartta.jpg

   Sointumaalista pikkutietoa täältä:
   http://www.varisilma.fi/tuotteissa/maalit/sisaemaalit/vaerisilmae-sisaemaalit/

   p.s nyt tarkemmin katsottuna tuo sävy on ihan itsessään jo vähän sinertävä?

   Poista
  2. Okei, täytyypä tutkia. Kiitos! :)

   Poista
 3. ihana seinä ja noi taulut!! <3 oot niii nätti :) mä juur tänää bongailin kirpppikselt kaikkee ihanaa <3 mukaan tarttu myös muutama vaatekappale pienemmille ihmisille :) pakko oli ostaa ku oli nii ihanii :) oiski hyvä syy säästää ne ni en antais pois :D ihanaa viikonloppua <3 nauti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annis <3 Nautin täysin voimin! Pitäisi itsekin mennä kirpparille, sieltä kun aina tuntuu löytyvän kaikkea "elämääkin tärkeämpiä" löytöjä :D Nauti sinäkin aurinkoisesta viikonlopusta :)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥