maanantai 28. tammikuuta 2013

Ostosvinkkiä ja kuulumisia

Heips!

Huhhuh, palelin yöllä kamalasti, piti hakea kollarit päälle, toinen peitto ja koirakin kainaloon, että sain nukuttua niiltä vilunväristyksiltä. Aamulla päätä jomotti ihan perkuleesti ja on vieläkin jotenkin vähän väsähtänyt olo. Ihan kuin jotain myötätunto krapulaa luettuani eilisiä facebookstatuksia sunnuntain kamalista krapuloista ja liskojen öistä. Purrrrrrrrrrrrrrrrr.......... Mulla on tipaton tammikuu, ehkä helmi- ja maaliskuukin, koska olen haastanut itseni pitämään hauskaa ihan selvinpäin. Ja hauskaa on ollutkin! Ajatus pelaa ja sitä huomaa sellaisia asioita, joihin ei ennen ole kiinnittänyt huomiota. Elämä on taas niin ihanaa, että ai ai. Ja vielä ihanampaa sitten kun on palkkapäivä ja kulta kotona!
Tämä viikko on täynnä töitä paitsi viikonloppuna on luvassa hemmottelua puolivuotispäivän kunniaksi. :) En malta odottaa, haluan keksiä jotakin ihanaa ja ikimuistoista!!
(eli jotain ällöromanttista, joka todennäköisesti menee puihin, i know for sure)


   

//Paita ja korut:H&M, housut: Gina tricot//

     

Lindexin ihana laukku oli alennuksessa.
Mirablingiltä yhteistyössä aikoinaan saadut kuoret tulivat taas käyttöön :)
   
 
Uusi pipo. Ihana.


 Tein tänään Oriflamen tilauksen pitkästä aikaa, edustan ja toimitan kyseisen yrityksen tuotteita ja hoksasin saamistani esitteistä (joihin voisin vähän enemmän kiinnittää huomiota...) että siellä on hiustenkiharrussetti rautoineen ja muotoilutuotteineen rajoitetun ajan eli viimeiseen päivään torstaihin vain 19,90€!
Oikea hinta on 62,50€!

 Settiin kuuluu keraaminen Hair curler-kiharrin, hiustenselvitysharja, Stylin heat protection- lämpösuoja, Stylin super style- viimeistelykiinne, kiiltoshampoo ja kiiltohoitoaine. Ehdin juuri eräs päivä päivitellä että tarvitsisin kihartimen ja nyt kokonainen kiharrussetti pomppasi esille kukkarolle sopivaan hintaan. Yay! :)

Näkemisiin! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana toi paita ja toi käsikoru, mä tahdon kans! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nuo on niin vanhaa vuosimallia ettei niitä varmasti enää saa edes maukasta :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Purrrrr, tuli ihan kylmät väreet, kiitos hirrrrrmuisesti, kaunista viikonkeskiloppua sinulle! :)<3

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥