keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Hifistelyä ja "pientä ehostusta"

Saatiin eilen älytön päähänpisto alkaa maalailemaan mun kodin sohvan viressä olevaa seinää, tumma tapetti imi hirveäst valoa ja oli vähän tunkkainen. No eikun kauppaan hakemaan maalia! Meillä oli eilen onni matkassa, nimittäin myyjäsetä sekoitti meille maalit ilmaiseksi ja lappuliisakaan ei antanut sakkoa vaikka oli ehtinyt sitä jo kirjoittaa! Valot olivat vihreitä kokoajan ja kaikkea muuta pientä tapahtui koko ajan! Tosin illalla rikoin vahingossa meikkipeilini, toivottavasti seitsemän vuoden kirous ei osu kohdalle :/  Tällaista saatiin aikaiseksi!
Inhoon tuota seinää jo nyt, sen piti olla harmaa, mutta tuli tollanen poikavauvan vaaleansininen ällötystausta! Voin kertoo ettei tule olemaan kauan tuon näköinen! Yritettiin pelastaa seinä maalaamalla siihen valkoisella puu, mutta ei paljoa tunnu auttavan. Mä tiedän mikä mua odottaa kun sotilas tulee ylihuomenna kotiin!!!! :D:D:D:D mun pitää lähtee maanpakoon!

Jaksoin vihdoin ja viimein silittää tämän paidan ja laittaa päälle! :)


Hahaha huomaa, että naiset on asialla, maitoa juodaan Tommi Tabermanin keräily viinilaseista ja laihdutuspillerit ennen syömistä!!! Tää on niin läppä :D:D:D:D:D:D


          Hansu on mualiman paras kokki. Se teki mitä mahtavinta tonnikalalaatikkoa ever! Big love!
 Mites teijän viikko on alkanu? Aha, mehän ollaan jo puolessa välissä..

4 kommenttia:

 1. Joka ilta saanu sieltä leeviltä puhelun ja ei hänkään malta odottaa että on lauantai ja pääsee 2 yön lomille :) muutenhan sillä on vaan yhen yön lomia ja viikonloppuna kiinni :( Yllättävän nopeasti viikko mennyt, heh! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta ne poijjaat tulee kotia ^^ ihanaa! <3 Viime viikko oli yhtä tuskaa, mutta tämä on menny kyl todella nopeasti!

   Poista
 2. Laihdutuspillereitä?! Miksi ihmeessä? Harmittaa, että nätti ja hoikka tyttö pilaa terveytensä niillä :(
  Vaihtaisitte pastan täysjyvään, lisäisitte annokseen puolet salaattia ja lenkkeilisitte 30min päivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ano! Ne on sellaisia ravintolisiä, mitkä pilkkoo ruoan paremmin, niitä saa luontaistuotekaupoista :) tuona päivänä meil alko laihdutuskuume ja löysin tommosen paketin muuttotavaroista, päätettiin kokeilla, mutta aika vähäseen jääny kyllä tuo. Ei hätää, kiitos sanoistasi pisti jokatapauksessa miettimään.:)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥