tiistai 22. tammikuuta 2013

Kun turvottaa, ota activia

Vitsi,  inhoan noita kylmiä kelejä. Ulos ei huvita mennä jäätymään, mutta jotenkin pitäisi liikkuakin. Yritin eilen  lähteä lenkille, mutta kengät oli niin liukkaat ettei siitä tullut yhtään mitään kun jalat veti siksakkia ja perkeleitä lensi suusta. Olen miettinyt nyt sellasen kahvakuulan hankkimista, onko kellään kokemusta tai jotain hyvää treeniohjelmaakin siitä? Tai sitten mun pitää vaan soittaa ostosteeveelle ja tilata saunabelt, istua sohvalle ja odottaa ihmettä. Kun Samuli oli poissa karsin hirmuisen kasan epäterveellistä ruokaa pois, enkä herkutellut yhtään, paikat kiinteytyi silmissä ja vaakakin näytti plussaa. (tai siis miinusta) Olo oli virkeä ja energinen.
Ja nyt kun Samppa oli viikonlopun lomilla, tuli herkuteltua kaikenmaailman mättöruoalla, että nyt harmittaa. Sellainen turvonnut ja väsynyt olo tuli nopeasti takaisin, enkä uskalla mennä lähellekään vaakaa. Hitto vie. Kaksi finniäkin tuli tuohon silmien väliin ja kun yritin nyppiä niitä pois, nenäni turposi ja näytin joltain perkeleen pesukarhulta. Ja en varmana lähde tänään mihinkään #%S%&!2 kommenttia:

  1. Huomenna sit taas hyvä päivä :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa se kääntyi juuri toisin päin, ihan mieletön yhteistyöjuttu natsasi ja olen ihan liian täpinöissäni mennäkseni edes nukkumaan! :) Mulla ja Sirpaleella on huomenna oikein oikein oikein hyvä päivä :)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥