lauantai 19. tammikuuta 2013

Lovestory

Rento ja mukava lauantai takana päin, ah.  Herättiin tänään jo ennen puolta kahdeksaa Samulin kanssa, huomaa että joku on tosiaan heränny parisen viikkoa jo ennen kuutta nimittäin aamuyöstä hän ei saanut enää nukuttua vaan nousi pirteänä kuin peipponen ja keitti kahvit.  Jos mä olisin olisin ollut aikaisemmin ylhäällä kuin hän, en olis voinut vastustaa kiusausta karjasta "KOMPPANIASSA HERÄTYS!!!" ja rämpyttää valoja samaan tahtiin. :D
Nousin itsekin siinä ylös ja vietettiin ihana seesteinen aamu toistemme sylissä aamupuuron ja hedelmälautasen tuoksussa. Se oli ihanaa ja aivan erilainen aamu, mihin olen tottunut. Kunnon aamupala aamun sarastaessa ja kynttilän palaessa oli rentouttavaa ja leppoisaa! Vietettiin päivä Samulin äidin ja hänen miehensä luona syöden herkkuruokaa ja höpisten juttuja. Huomasin tuijottavani Samulia  vain ajatuksissani silmät kiiluen, enkä edes kuullut enää mistä hän puhui. Mulla on ollut niin kauhea ikävä, etten vieläkään tohdi uskoa että siinä se nyt on!

Eilen haettiin siis Samppa ja Manu Upiniemestä, mentiin sen verran aikaisin että jäätiin jonnekin Kirkkonummelle viettämään aikaa ja kahvittelemaan Hansmurun kanssa. En ole ennen käynyt siellä, mutta tulipa senkin paikan herkkucroissantit maistettua! :)

Odoteltiin poikia varmaan tunti siellä porteilla ja tuntu oikeasti että mun sydän pomppasee kohta ulos rinnasta. Aina kun joku maastopukuinen meni ohi, sain oikeasti sätkyn! Viimein ja varmaan viimeisenäkin sieltä kaksikko sitten saapui, nousin ylös autosta ja Samuli nappasi mut heti syliinsä ja suukotti, multa meinasi lähteä jalat alta. Mikään pusu koskaan elämässäni ei ole tuntunut niin hyvältä ja taianomaiselta! En voinut muuta kuin sulkea silmäni ja nojautua niihin vahvoihin käsivarsiin ja suukottaa takaisin <3 En unohda sitä hetkeä koskaan!
Loppuillan ja oikeastaan tämänkin päivän olen vain töllännyt Samulia, niin paljon hän on ehtinyt muuttua parissa viikossa että tuntuu ihan epätodelliselta. Mutta ihanalta.Haha kulta muokkas ihan itte! :DSamulin puolfaija on rento tyyppi :DNäihin herkkuihin sietää lopetella! ;)

2 kommenttia:

  1. Voi kun oli ihana postaus, oli kiva lukea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä oon ollu ihan pilvilinnoissa kokoviikonlopun ja se näkyy vähän kaikessa mitä teen :D Kiitos, ihana!

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥