keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Ale-hurmio

Heipsan!:)

Selvisimme siis kaikki joulusta, uudesta vuodesta ja jopa siitä maailmanlopusta, joten nyt olisi aika palata taas takaisin arkirytmiin mikä minulla on jo aivan hukassa. x_x
Viime viikko meni niin nopeasti, että tuntuu etten ole saanut mitään arkiaskareita hoidettua puhumattakaan paperisodasta mikä mua odottaa töissä -.-.
Tiskiallaskin on täynnä, vaatekaappi (jonka juuri sain siivottua) on taas kuin hävityksen kauhistus, samoin matoille on läikkynyt siideriä ja koko lukaali on kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Kahvikin on loppu. Samoin eyelineri ja kulmakynäkin on hukassa.  Tänä aamuna koko viikon mainokset ja postit tipahti sellaisella ryminällä sisään että säikähdin ja pomppasin sängystä ylös; "MIKÄ MAA MIKÄ VALUUTTA!?"

Oma vuoteni alkoi hyvin eritavoin kuin aikaisemmat, nimittäin kaikista kiusauksista huolimatta päätin olla ihan selvinpäin. Kyllä, nautin lastenshampanjaa muiden juhliessa ja oikeasti mulla oli tosi hauskaa! Tutustuin uusiin ihmisiin ja kaikki näytti ja tuntui erilaiselta kun selvänä juhlii. Halusin, että vuoteni alkaisi täysin eritavoin mitä normaalisti. Syötiin todella hyvin, valettiin tinaa ja biletettiin.
Kahdentoista aikaan koko taivas ikäänkuin räjähti ja iloisia hoilotuksia kuului jokapuolelta ;"Hyvää uuttavuottaaaa!!!"
Olin parvekkeella ja suljin silmäni kaiken niiden tähtisateiden alla ja toivoin. Se tuntui ihan kuin jostain elokuvan kohtauksesta. Se oli mahtavaa.
Mä niin tiedän että tästä vuodesta tulee niin pal parempi, kuin edellinen!

Mitä kuviin tulee, hengailtiin yks päivä Hansun kanssa ja tehtiin kanaa-cafe de paris kastikkeessa, valkosipuli-yrttipapuja ja keitettyä riisiä. Se oli sika naminaminami ja helppo tehdä! Herkulteltiin myös briellä ja pipareilla.  Kunnon hifistelyä siis ;)
Kierreltiin  aleissa, minne pitäisi ehtiä vielä palkkapäivänä, ennen kuin kaikkii viedään käsistä! Seppälästä löytyi uusi meikkilaukku, korvikset ja euron kaulakoru, jonka ostin pitkän kultaisen ketjun vuoksi. Tuunaan sen jollakin kivalla irtojutulla myöhemmin. Veromodasta löytyi myös aivan ihana kimalteinen jakku ja rusettipaituli -70%! :)Tuunattava koru sai väliaikaisesti rusetin seurakseen, joka lähti vanhasta rintakorusta irti :) Mahtavata Uuttavuotta kaikille, 
toteutukoon kaikki toiveesi tänä vuonna! 

2 kommenttia:

  1. Kuulosti niin hyvältä tuon kanakastikkeen nimi, että oli pakko heti hakee resepti googlesta ja pitäähän sitä itsekin kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja oli hyvää!! Noi pavut ei maksa kuin 0,69euroa pakasteesta ja ne on todella hyviä, kokeilin valkosipulivoin kanssa ja oli tosi Nam!

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥