torstai 31. tammikuuta 2013

I love my fakefur thing

Vedin eilen kunnon vatsalihasrääkin pitkän tauon jälkeen ja voin kertoa, että nyt on paikat kipeänä! Ei parane paljoa nauraakaan, kun tuntuu mahassa :D  Ainiin, sain tänään eräältä myyjältä Beyoncen täyden hajuveden ja suihkugeelin, olin todella yllättynyt ja iloinen tästä! Hän oli suunnitellut antavansa setin minulle, kun kerroin joskus pitäväni tuosta tuoksusta. Myyjä otti kohdallani kauniin pussin ja antoi käteen, änkytin siinä vaan jotain että "mi-mi-minulleko? oikeasti??" 
"juu-juu, se on sinulle."
Olin tosi otettu.
Kiitos <3

 Sain joskus tuota tuoksua poikaystävältä, se on hyväntuoksuista :) Ostin myös uutta bb-voidetta, kun oli tarjouksessa, vaikka päätin etten osta enää Garnierin omaa bb-tä kun edellinen light-sävy meni naamalla ihan kellertäväksi! Onko muilla kokemusta tästä? Ehkä mun iho on sit jotenkin hapan tai jotain, kun sillain reagoi mun ihoon. Hapannaama :D
Nyt minulla on tuota medium-sävyä eli sitä astetta tummempaa, en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta toivotaan että se sopisi tällä kertaa paremmin, kun solariumin rusketuskin on alkanut purra! Ajattelin mennä vielä ehkä kerran ja pitää sitten taas vähän taukoa solkusta. 

Alempana kuvia eilen hehkuttamastani tekoturkiskauluksesta, se ihan järjettömän ihana! Helmikorvakorujen kanssa tulee ihan mielettömän fiini ja naisellinen olo.
Eilen ostamani korut ovat olleet tänään myös käytössä, alempana päivän asua. :) 

Myöhemmin ajattelin tehdä postauksen hajuvesistä, mitä on kertynyt aikalailla!
 
  Mitäs tykkäsitte karvaturrista kaulassani?
Palaillaan! :)

4 kommenttia:

 1. oooi ihana toi "kauluri" !♥

  VastaaPoista
 2. Se Garnierin BB Light on tosi kellertävä! Ja mun ihollani jää ainakin ihan tahmeaksi, yök. Nätti karvakauluri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestä! Nyt harmittaa et miks menin ostamaan ton tummemman sävyn, mutta toivotaan että se jotenkin eroaa tosta light-sävystä. Olin kyl hiton pettynyt siihen kaiken sen BB-vouhotuksen jälkeen kun menin mainostenuhrina ostamaan :/

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥