sunnuntai 27. tammikuuta 2013

i think i've seen a heaven

Heipsan!

Viikonloppu on mennyt todella rauhallisissa merkeissä poikaystäväni kanssa ja nautittiin toistemme seurasta ihan vaan kotosalla.  Tehtiin yhdessä hyvää ruokaa, nukuttiin pitkään, herkuteltiin, käytiin ulkona haukkaamassa happea koiran kanssa. Samulin vanhemmillakin käytiin syömässä, mikä olikin aika hulvaton reissu. Saattaa naapureita huvittaa ja vanhempia hävettää ;) (pojasta puhumattakaan)
Ihanaa. En ole nauranut pitkiin aikoihin niin vilpittömästi ja makeasti kuin näinä päivinä! Aivot on ihan nollaantuneet. Hymyilyttää kun mietinkin kulunutta viikonloppua.
Tänään meidän piti mennä uimahalliin uimaan, mutta aika meni niin äkkiä kaiken touhuamisen merkeissä, ettei enää ehtinyt. Kuvia ei juuri tullut otettua, koska muistikortti on jäänyt töihin eikä kukaan nyt halua nähdä raihnaisia kuvia pieruverkkareissa makoilevasta pariskunnasta (tai no jos joku saisi siitä inspistä ensiviikon pukeutumiseen, ei tarvitse kuin pölliä poikaystävän vanhat nuhjuiset kollarit jalkaan ja jättää tukka harjaamatta.Voilâ!)
 Arki oli niin ihanaa ja leppoisaa, että viikonloppu hurahti vain silmissä ja nyt sotilas onkin jo matkalla takaisin.
Ihan kuin olisin silmiäni myöten rakastunut uudestaan, olo on kuin pilvenhattaralla.
Nyt aion hillitä rakkaudennälkääni herkuttelemalla mustikka-mascarbonejäätelöä, jogurttia+muromysliä ja katsoa katsomatta jääneet Putous-jaksot netistä!
Rauhallista sunnuntaita kaikille!

P.S Arvonnan voittaja on Jaddsmi, onnea ja pientä piristystä sinulle :)


5 kommenttia:

 1. Mitä, voitinko mä?! :D oikeesti, jee! :D haha! Todellakin piristystä, wou! :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. tässä mun sähköposti-osoite, olin unohtanut innoissani senkin pistää! :D

  jaddsmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. :D hitto, pistin innostuksissani vähän liian monta kommenttia! :D Vastasin muuten sulle sinne postaukseen mihin olit kommentoinut, kiitos suunnattomasti siitä kommentista!! :)

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥