tiistai 17. huhtikuuta 2012

Back to -90's

Titanic tuli illalla telkusta, enkä käsitä miten  yhä voin parkua noita loppukohtauksia, kun leffa on tullut katottua joku 10 tuhatta kertaa. Muistan, kun oli lapsi ja rakastuin (tietenkin!) Leonardo DiCaprioon tämän leffan myötä. Oli leo-paitaa, penaalia, kaulakorua voi jeesus... Tuosta tulikin mieleen, että palattiin pari päivää sitten takas 90-luvulle Spice girlsin innoittamana! Ilta menikin popitellessa noita vanhoja ysäriluvun klassikoita, kuten..


Haha! Voi tuota nostalgiaa, mikä nousi pintaan ;) Mutta nyt kun noita kuuntelee ja ymmärtääkin mitä ne laulaa, niin ei ne ihan välttämättä olleet kenellekään 10-vuotiaille tarkoitettuja biisejä.. Kuten tämä, mutta tästä tykkäänkin ;)!!Kävin eilen kiertelemässä kirppareita tälläisellä tuloksella, kivoja löytöjä.
Älkää välittäkö krapulaisesta olemuksesta;)

Tälle kaveriksi valkoinen toppi ja paljon värikkäitä rannekoruja Voilá! :) Ei malttais kesään millään. Nyt kaupungille ja solariumiin! Viimeistä vapaapäivää viedään ;/
PS. Muistakaa Polkashop-arvonta, huomenna on viimeinen päivä osallistua! Muimui! :)

2 kommenttia:

  1. Toi hame on ihan perfect! Innostuin itekkin kiertämään kirppareita tässä yks päivä, mutta tarjonta oli äärimmäisen surkea. :D Olihan se tiedossa että meilläpäin kirppikset on noh, huonoja... Ois ihana päästä esim. Helsingin kirppareille, voi sitä löytöjen määrää :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hame maksoi sen 1,5€, ei paha! Meitä on "siunattu" hetkonen kolmella kirpparilla, mutta toi Karisma on kyllä paras:) Ai ai, pääkaupunkiseudun kirpputorit, olisin taivaassa <3

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥