tiistai 24. huhtikuuta 2012

Taltutettu makeanhimo

Mo!

Mitäs viikonalkuun? Itsellä tällähetkellä vapaapäivät menossa, alkuviikosta kuten aina. Se on harmi, ettei viikonloppuna oikein pääse rilluttelemaan, mutta sitäkin paremmin tämä mun laihdutussensaationi on toiminut ns. "tipattoman" ja karkittoman kuun ohella, kiloja on tippunut 3kiloa! Nyt sen voi tuntea jotenkin ihan mielialassakin, nimittäin olo on reippaampi, energisempi ja jotenkin vain "kevyempi" enkä nuku enää iltapäivään saakka vaan herään aikaisin ja olen virkeä koko päivän! Aamupalatekniikka on toiminut ainakin minun kohdallani todella hyvin, tankkaan aamulla kauhean satsin hedelmiä, puuroa ja leipää, syön kahden tunnin välein pienen annoksen jotain kevyttä, mutta täyttävää ja illalla pienen iltapalan, niinkuin äsken meni leipä ja tomaattilientä ;) Tämä on ihmeellistä, koska makeanhimoni on tipotiessään! Tänään katselin ihania, muhkeita vaniljakierrepullia ja päädyin vain haistelemaan niitä :D Olen kyllä ylpeä, että tuohon oon pystynyt!!
Tuntuu, että olen vähän ryhdistäynyt muidenkin asioiden kohdalla, saanut hoidettua rästejä pois, laittanut kotia järjestykseen, soitellut kaikki viralliset puhelut alta pois:) Kyllä hyvällä ololla onkin sitten pitkäkantoinen vaikutus! Tähän ihan koukuttuu!



Kävin tänään kiertelemässä H&M:ssa ja kävin kokeilemassa pikaisesti tätä pinkkiä jakkua, se on aivan ihana päällä!! Pakko käydä sitten tilipäivänä hakemassa, tuosta conscious-mallistosta löytyy vaikka mitä ihanuuksia! 

Käytiin eilen Mr.R:n veljen lapsen synttäreillä piipahtamassa :) Pikkuprinsessa Aada täytti 4 vuotta.












Tässä on eräs juttu maailmassa, joka ihastuttaa joka ikinen kerta. Aadan isä on rakentanut omin käsin tämän upean kolmikerroksisen omakotitalon jokaista yksityiskohtaa myöten. Päädyn aina ihailemaan tätä taloa niin sisältä kuin ulkoakin, todellinen mestariteos! Eikä se pelkkään taloon jääkkään, se taituri on rakentanut myös savusaunan, lammen, leikkimökin, järjettömän terassin ja betoniportaikon pihalle, koirankopin, katoksen, koko pihan, kaksi pihavajaa, ison leikkipaikan lapsille... Ja lisää tulee :) Siitä on tullut jo vähän vitsikin tuolla perheen kesken :D Sellanen työtahto on kieltämättä ihailtavaa.



 Aadan äiti nättinä niinkuin aina :) Laura on kyllä aina sellanen symppis ja ihana tyyppi!:)
Olin taas kauhea stalkkeri ja vaanin kaikkia kameran kanssa, R ei suostunut kuvaan ei ilveelläkään ja  kaikilla tuntuu lähteneen viikko käyntiin rankoissa merkeissä :D



    Katsokaa minkä löysin metsästä koiran kanssa:) Sinivuokko tantereen! Ai ai ai ai kesä kesä kesä ;)
                                       Hyvää reipasta viikkoa kaikille vappujuttuja haaliessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥