torstai 12. huhtikuuta 2012

Siskon luona


Kärsin täällä räkätaudin kourissa, jonka johdosta ainokainen vessapaperirulla vetelee uhkaavasti viimeisiään tässä tietokoneen vieressä. Joka paikka on täyttynyt duhadedän paperirutuista ja mun punainen ärtynyt nenä huutaa leipää! Erehdyin laittamaan dove-rasvaa siihen ja sitten olikin helvetti irti siinä nenässä. Tuntuu että nenä putoaa kohta kokonaan pois pikaisista hinkkailuista huolimatta! Taitaa jäädä nuo Indiedaysin Cubus bibbalot väliin, en taida lähteä tartuttamaan sinne muita pahaa-aavistamattomia, tosin skumpan voimalla loppuillan voisi selvitäkin jossain nurkassa.. Eheh..

Tässä postauksessa on ehkä myös blogihistoriani rumin kuvasarja, joka valitettavasti tallentui kameraan viime Salon käynnillä ja nyt teidänkin verkkokalvoihin.

Käytiin Salon ehkä halvimmassa pizzeriassa, nimittäin kebsut ja pizzat maksoi 4e! Jääärrjettömään halpaa!


Köyhä salaatti toi miinuspisteen, mutta mitä nyt voi odottaa noin halvalta paikalta.. Ihan ruokaruoka olikin sit hyvää!


         OMOMOMOMMOMOOMOMOOM!

 Jäätelöauto yllätti meidät sitten rappukäytävän edessä eikä kertakaikkiaan voitu vastustaa jätskiveneiden kiusausta. Tosin kränää siitä sisaruksilla tuli, vadelma versus toffee. Tietenkin maksajana hävisin 6-0 (Reilu peli!) Kauhistelin noita uusia hintoja, nehän olivat jopa nostaneet hintoja  10-vuotiaasta sen verran, että 10 venettä maksaa liki 16 EUROA. SAIRAAT KUUSITOISTAEUROA!! Empä siinä kehdannut alkaa mutisemaan hinnasta, kun veneet olivat niin sukkelasti kassissa ja kädessäni. Ja auto tipotiessään.
                             


Meidän nokkelaakin nokkelampi sotasuunnitelma hiuskankeutta vastaan vaati kolme hiusväriä, raidoituspäähineen, kammat ja totaalin epäonnistumisen. Tohkeissamme avasimme kaikki paketit tuohon pöydälle. Jauhepussit, emulsiot sun muut, kas kummaa, ne menivät sekaisin. Onko tämä edes mahdollista???  Myöhemmin huomasimme, että vaalentavista raidoista puuttui toinen vaalennuspussijauhe.. Muista en uskalla mennä sanomaan mitään, mutta sen verran epäonnistuttiin koko projektissa, että seuraavana aamuna värjäsin tukan uusiksi. ;)

                             
 Vähän lisää mässäilyä.... Tonnikalasalaatti Ala Alexandra! ;)
Voi taivas...

Aamun pelastusoperaatio hiuksille.. Minulla on tapana värjätä samalla kertaa kulmakarvatkin, jos hyvänsävyisellä hiusvärillä mennään. En ehkä suosittele siis kokeilemaan, mutta minulla se on vain tapana, kun se hoituu siinä samalla.
Topsilla levitetään ja toisella rasvatulla topsilla saa näppärästi hutipiirretyt kulmat oikeaan muotoon. Pidän väriä kulmissa noin 10minuuttia ennen poispesua, käyn tosin peilin edessä monta kertaa tuossa ajassa tsekkaamassa tilanteen onko väri levinnyt tai näyttääkö tarttuneen ;)


Käytiin kirppareilla pyörimässä ja löysin ihanuuksia!
Tadaa! Eiks olekin mahtavat löydöt kesäksiVihdoin ja viimein sain aikaiseksi (siis raaskin) ottaa kokeiluun Lancome Hypnose Doll eyes- ripsarin, jota on kehuttu ja ylistetty lehdissä ja monissa blogeissa. Täytyy kyllä myöntää, että tämä ripsari on joka kehun arvoinen, nimittäin sillä oikeasti saa upeat viuhkaräpsyt. Harjaosa ohenee päätyä kohden, joten sillä on helppo värjätä myös pienet lyhyet ripset aivan silmän nurkista. Sillä saa joka ripseen helposti väriä kuitenkaan naamaa sottaamatta. Ripsistä tulee tuuheat, intensiiviset ja pitkät. Suositteluni!!
Jos ei raaski laittta tuota 35e tuosta noin vain, kannattaa ensin käydä Sokoksen meikkipuolella kysymässä saisiko tuosta sen pienen näyteripsarin ja kokeilla ennen ostoa. Mukavat myyjätädit kyllä antavat jos niitä sattuu olemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥