perjantai 20. huhtikuuta 2012

Phone

Näky ei ollut niin mukava, kuin olisi voinut toivoa viikonlopun alulta, vettä satoi kaatamalla ja piha on muuttunut koirien miinoittamaksi mutavelliksi. Oli pimeää ja kolkkoa yhtälailla ulkona kuin päänkin sisällä. Kiitos vielä koirien jotka olivat tehneet tuhoja, avanneet jääkaapin jollain ihmeen konstilla ja vetäisseet sieltä alas kattilallisen makkarakeittoa!! Että kiitos vaan, oli mukava herätys sekin. Prrrr.. Onneksi sisko tuli aamusta väkisin piristämään, hänet piti taas meikata ja laittaa tukka nätiksi! Oli siinä kyllä työtäkin..Aina sama homma :D Käytiin kaupungilla pyörimässsä ja kirpparilla.
Mikäköhän muu sieltä kirpparilta sitten löytyikään, kuin uuden karhea iphone, isommalla muistilla kuin mitä siinä mun edesmenneessä oli. Jäin siinä pähkäilemään, että otanko vai enkö, niin samassa sisälle putkahti pari ruotsalaista ukkoa ja kyselivät oliskos sellasta iphonea myynnissä, että hei mikäs tuo tossa on. Kiljuin sieltä takaa että mä varaan, mä varaan! Siitä alkoikin rumba hakemaan kottia töistä ja takaisin noin vartissa, ennen kuin duunit alkoi.
Se aikaisempi iphone harmitti niin vietävästi kun se sitten meni ja putosi maahan sillä seurauksella, että näyttö kuoli. Sain juuri Mirablingiltä ne hienot kuoretkin siihen. Mä en ymmärrä millä ihmeen tuhoamisen lahjalla  mua on siunattu, siinä olen hyvä yrittämättäkin.


Olihan tuo luuri kiva löytö, vaikka koko päivä on oltu vähän möksmöks ja ukkospilvi on leijaillut päänpäällä..
Nyt raivokkaat vatsalihastoistot ja suihkun kautta sohvalle märehtimään!
Hei muuten meillä olisi vielä mahdollisuus pitää tuo Mirablingin arvonta, jossa saisi valita yhdet haluamansa blingbling-kuoret valitsemalleen Iphone-mallille. Jos joku haluaa, pistäkää kommenttia!
Meinasin, että jos monella ei kyseistä puhelinta ole, niin ei varmaan kannata(ko?)  :(


PS. En tiennyt kyseisestä pelistä mitään, muuta kuin että siitä höpötetään jokapaikassa, taivas varjele, kun löysin sen tuolta puhelimesta ladattuna, enköhän addiktoitunut heti noihin röhkiviin sikoihin ja sinkoileviin puluihin... (Liekö siinä sitten oiva peli kiukun purkuun :D Angry birds!)

 PPS. Ollaan saatu hyvin osallistujia Footway-arvontaan jo ensimäisenä päivänä, jos et ole vielä osallistunut kannattaa käydä tekemässä se täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥