torstai 19. huhtikuuta 2012

Raitapaitaa ja kollaasia

                Viikonloppu lähenee taas kovaa vauhtia, mulla se on tosin työntäyteinen ja taistelua             viikonloppuherkkuja vastaan! Illalla alkaa leffamaraton, mutta mitä minäkin syön siinä ohella, kun toinen siinä makaa karkkikoomassa ja mulle on vain porkkanaa tarjolla?? Nyt sanokaa äkkiä joku herkku, mitä voi popsia hyvällä omallatunnolla leffan lomassa. Jotain mitä voisi verrata maullaan karkkeihin ja sipseihin? Hittolainen. Pelkään, että tämä mun laihis kaatuu jo ensimäiseen viikonloppuun :<!!


Tilailin H&M:stä ihunia kesäjuttuja (psst..korkkarit on Nellyltä), mutta sitä ennen pitää päästä kyllä kesäkuntoonkin. Tuossa pientä kesäkollaasia, mikä on mun mieleen ja toivoisin toteuttavani joltakin osin:)

Sisko tuli käymään ja on yötä täällä, pitää malttaa pitää suu kiinni sen lahjasta ja pitää se visusti piilossa, varsinkin kaukana vaatekaapista, nimittäin sinne se sisko ensimäisenä ryntää ja ryövää mun näteimmät vaatteet. :< Kaikki isosiskot taitaa olla ihan samanlaisia :D Niillä on se "vanhempien"etu, vaikka olisit 60weeja risat.

Palaillaan myöhemmin :)

9 kommenttia:

 1. Mä olen kokenut viinirypäleet erittäin hyväksi karkin korvikkeeksi, meneekin sitten muutama rasiallinen viikossa :D myös purkka on hyvä korvike :)

  VastaaPoista
 2. Oi, nyt kun sanoit. Mmmm.. Viinirypäleet..

  VastaaPoista
 3. Ootpas nättinä!
  Herkkulakossa kannattaa hyödyntää marjoja ja hedelmiä tietenki.
  Ite tykkään kun laittaa marjoja (vadelmat<3) myslin ja maustamattoman jukurtin sekaan. Yamm! Ja totahan voi tietty soveltaa ihan miten ite tykkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wou! Testailimpa tässä tuota kahden tunnin välein syömistä, olen rauskinut hedelmiä, puuroa, tummaa leipää ym. vähäkalorista ja jumpannut tolkuttomasti, kävin aamulla vaa'alla ja sen mukaan olis lähtenyt 2kiloa! Varmaan vaan neste poistunut kehosta :> Mutta motivoi kumminkin! Sitten kun on saanut sen tietyn ruoka-ja liikuntarytmin päälle on jo helpompaa. Illalla tullut jo tavaksi, että pilkon hedelmät ja iltapalan valmiiksi, mutta en salli itseni syödä niitä ennen kuin olen vääntänyt 150 vatsalihasta :D:D Toimii!! Tulee kiire tehä ne loppuun, kun iltapala häämöttää nenänedessä;)

   Poista
  2. Ai oikein nättinä, kiitos! Musta kun näyttää vähän että olis tullu jo riipputissit :D

   Poista
  3. Haha! Luuliskin että tollasella jo jotain sais aikaan! :DD
   Mut tietty pitää muistaa tehä liikkeet oikein ja loppuun asti ettei liian nopeasti syöksy syöpöttelemään ;D

   Ja mitkä riipputissit? Höpöhöpö nainen :D

   Poista
  4. Kyllä maha on sen verran kipeä ja "kova" noiden jälkeen et kyllä varmaan pari on onnistunu! ;) Nuudelikuuri on kans tuntunu toimivan tuohon pömppöön ;)

   Poista
 4. Oikeesti, miks sä laihutat ku oot ihan täyddellinen!? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHA nuudelit lensi suusta, kun katoin tän kommentin! HAHA :D Siin on kyl yks täydellinen söpöilijä Annika :)<3

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥