torstai 26. huhtikuuta 2012

Lady Alexandra

Ohhoh, kiirettä on pitänyt juostessa paikasta A paikkaan B, C ja D..Ö.
Vappuvalmistautumisten ohessa työt vaativat veronsa ja tuntuu ettein yksinkertaisesti 24h päivässä riitä mihinkään! Mitäs jos pidennettäis päivää 48tuntiin, eikä nukuttaisi siinä välillä ollenkaan. Maailma olisi kyllä niin sekaisin sen jälkeen, et huhhuh. Työmiehet tippuilis rakennelmistaan ja autot junnais vihreissä valoissa. Kassatädit heittelis vaihtorahaa siihen tahtiin takaisin silmät ummessa,että työpäivän ekana tuntina koko kassa olisi jo tyhjä. Jos joskus haen eduskuntaan, ei ehkä kannata äänestää mua ;)
Tosin silloin ehdottaisin alkoholistit ja huumeidenkäyttäjät pakkohoitoon, lisien tuplaamista sun muuta mukavaa ja hyödyllistä .. !

Viikko on hurahtanut täysillä, sunnuntai vielä töitä ja sitten ensimäinen lomaviikko alkaakin vapun saattelemana, IHANAA! Yleensä olen kaikki vaput joutunut olemaan töissä, joten olen totaali fiiliksissä tulevasta juhlapäivästä, sotasuunnitelmia on kertynyt ainakinsatatuhatta, mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon ja valinnanvaikeus oikeasti ahdistaa! Uskoisin, että Helsinkiin suunnataan koska Minski on messis. Ehkä.
Haluaisin päästää todellisen litterhirmun valloilleen ja yrittää väsätä jotain Lady gagan tyylistä vappuasustusta, tosin ei sillä pekoniasulla varustettuna, kyllä se pekoni tuolla muutenkin on mukana.. Anyway, joku törkeä ylimeikki, tekoripsiä, iholle kiinnitettyja timantteja, valkoinen peruukki ja .. Ja.. Ei hitto, mitkä vaatteet??
Ja sain just jonkun niin kuningasidean. NIIN KUNINGASIDEAN!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥