lauantai 14. huhtikuuta 2012

Korkokenkäunelmia

Huamenta!
Kuinka ihana aamu!! Aurinko paistoi ikkunan raosta sisään ja heräsin jo ennen kahdeksaa katsomaan mikä siellä niin häikäisee. Uskomaton ihana kesäinen aamu aurinkoineen, ihan fiiliksissä ollaan!

Olen pikkuhiljaa tässä etsiskellyt isosiskolleni syntymäpäivälahjaa loppukuuksi ja sain loistavan tilaisuuden tilata kenkäparin Footwaylta. Iso"liskoni" on ollut aina suuri korkokenkien ystävä ja pitää mitä erilaisimmista kenkäuutuuksista, mistä joskus aikaisemmin postailinkin tänne, kun sain hipelöidä ja jopa kokeilla hänen kenkäaarteitaan.Viimeksi hänen harmiteltuaan vääränkokoisia rusettikorkokenkiä, pistin korvan taakse,että sellaisia hän halajaa vielä huimaan kokoelmaansa.
Valitsin hänelle makeat Friis&Companyn kimallekorkkarit, koska hän pitää eritoten glamourista, korkeista koroista ja säihkystä. :) Ainakin minusta nämä on upeat! Nämä löytyvät siis Footwayn kenkäverkkokaupasta ja löydät tuotteen klikkaamalla kuvaa. Käykää katsomassa, sinne on saapunut ihania kevät ja kesäuutuuksia! Kattava valikoima ja nopeat kuljetukset suosittelen :) Henkilökuntakin oli ihana ja ystävällinen, mutta lisää siitä kuulemme myöhemmin.... *Wink wink


   Mukavaa sunnuntaiaamua kaikille, minä lähden kohta töihin ihastuttamaan
 (tai vihastuttamaan) asiakkaita !:)

2 kommenttia:

  1. Voi että, niin täydelliset korkkarit! Glitteriä, korkoa ja vaaleanpunaista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että siskokin kelpuuttaa ;) On ne aika mageet!

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥