lauantai 21. huhtikuuta 2012

Lauantai..perus

Ui ui! Sain vapun vapaaksi ja siitä heti ensimäinen lomaviikko alkaakin! Pitää varmaan kestitä kunnon vappubibbalot, tosin illalla suuntana olisi Helsingin yöelämä ;) Ties vaikka hotellihuone tulisi varattua, kaveri saa niistä niin hyvät alennukset :> Mitäs boolia sitä voisi kehittää tällä kertaa, täältä löytyy paljon drinkkivinkkejä, mitä ollaan tyttöjen kanssa kokeiltu useimmiten ihan hyvillä aikaansaannoksilla :) se on jotenkin mukava tehdä yhdessä kaikkia kokeiluja ja tuomita ne sitten ;)
Voi ei, mitä sitä silloin pukisi päällensä??? ÄÄK.
Mitäs teidän vappusuunnitelmiin kuuluu? 

Tänään vähän hempeämpää päällä.. Olis vaan ehkä kannattanut silittää tuo paita ennen käyttöä :DNo enskerralla sitten..
Nämä unohtui tyystin mainita, kirpparikierrokselta löytyi ihana kermanvärinen mekko jos toinenkin!

Ihana sailortyylinen kesämekko, ai ai :)
                                                     
                            Vielä huominen sunnuntai töitä ja sitten onkin pari päivää vapaata. Tekisi mieli mennä joogaamaan! Tosin aina löytyy se "mutta". Nykyään noissa kaikissa kuntokeskuksissa on joku kuukauden kortti käytössä, eihän yhelle tunnille ole pakko rekisteröityä koko kuukaudeksi? Ei kai. Ne tuppaa nykyään olemaan vain niin saakelin kettuja, jossain voi lukea ihan pienellä tekstillä, "että irtisanouduttuasi, joudut maksamaan 100€ aloitusmaksun" joka siis luvattiin ilmaiseksi palkintona ja johon minä menin sitten mukaan. Varokaa, nimittäiän LADY LINE tekee juuri näin!! Meillä meinasi iskeä sota, kun sieltä soitettiin, että hei ootte voittanut sadaneuron aloituspaketin ilmaiseksi, kävin pari kuukautta, mutta halusin sitten lopettaa ajanpuutteen vuoksi ja yhtäkkiä mun pitikin maksaa siitä 100euroa! Kuulemma sen aloitusmaksun! Niin?? Minkä aloitusmaksun?? Sotahan siitä tuli, eikä loppujen lopuksi minun tarvinnut maksaa sitä, mutta selvä kusetuksen maku jäi suuhun! 

No, mutta.

Mitä opimme, liikkua voi maksuttakin. Illalla pleikka gladiaattoripeli movella takaa hien pintaan ;) On muuten oiva peli, kannattaa kokeilla ;) Tosin viimeksi tipahti lamppu katosta tuon takia..

Hyvää lauantai-iltaa kaikille. :)
P.S Olen kuunnellut töissä kokopäivän ihan älytöntä meteliä, siivousmuijalla on jäänyt tuohon lattianpesukoneeseen ihan varmaan jotkut perkeleen jarrut päälle, niin kauhee vihlova ja päänräjäyttävä vinkuna ja kivienrahina kuuluu ja kaikuu koko hiton ostarissa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥