perjantai 13. huhtikuuta 2012

Nenäliinahelvetti

Tänään rikotaan jälleen rutiineja ja istutaan kotona mököttämässä flunssassa.  Töllöstä tulee joku älyhyvä suomalainen stand up-komiikoiden kokoama show ja olen nauranut ( Jos tätä räkästä vinkunaa voi nauruksi sanoa) kippurassa noille jutuille. Ei ne välttämättä edes olisi niin hauskoja, ellei ne osais niin hyvin eläytyä ja kertoa noita tarinoita!  Tuollainen lava-itsevarmuus on ihailtavaa! Oon ihan täpinöissä kotona.. yksin..
Ai kauhee! Siellä se räkänokka on ottanu kuvan töissä.. Yökkö.. Toivottavasti huomennakin jaksaa ku saisi nää lauantailisät ;) Sen verran rahanahne akka, että töihin mentäis vaikka kaikki raajat paketissa!

Ilmeisesti sieltä alkaa joku leffa, mutta sitä ennen piti vielä hihkaista että saadaan pläjäys kivoja arvontoja putkeen huikeista paikoista! Metsästys on tuottanut tulosta, kun pieni lauma lukijoita on motivoinut.. ;) Kiitos ihanaiset!


Eikäääää... Eikai sieltä tuu telkkarista Godzilla???  Tulee!! Nyt jännäilee soffalle täytetyn patongin ja kevään viimeisten mämmien kera. Hyvää kaunista ja ihanaa seurallista ja mitä vielä.. niin viikonloppua kaikille!2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tietenkin, kun tulee näin kivoja piristäviä kommentteja :)<3 Olo on jo parempi eiliseen verrattuna!

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥