tiistai 17. huhtikuuta 2012

Nyt ne tuli!

No, en taaskaan saanut aikaseksi käydä ruskettumassa. Jotenkin päivät ovat tuntuneet lyhentyvän ja joka ilta kellon lyödessä salkkariaikaa saa ihmetellä mihin se päivä taas katosi. Kävin herättämässä Minskin, keitin kaffet ja siivosin siellä kuin mikäkin vaimoke.  Kerroin myös aikaisemmin odottavani korkokenkäparia Footwaylta. Varsin nopeasti ne tulivatkin, eilen tuli jo viestiä että paketin voi hakea postista. Hurautin hakemaan paketin enkä malttanut olla katsomatta sisälle, vaikka olen päättänyt antaa tuon kenkäparin isosiskolleni syntymäpäivälahjaksi. Tosin paketin saatuani ja vähän kurkistaessani sisälle meinasin tulla toisiin aatoksiin!







Ensimäisenä paketin avattuani nenään tuli uusi tuoksu, sellainen kuin uusissa autoissa on ;) Nice. Kenkiä oli myös kohdeltu kuin kuninkaallisia, niin hyvin ne oltiin pakattu ohueen paperiin Friis&Companyn logolla varustettuna. Jopa kengän sisällä on jonkunnäköinen rauta, joka pitää kengät koossa ja muodossaan kuljetuksen ajan.
Superpisteet siitä, että paketissa on pari korkolappuja, kattavat Friis&Companyn hoitoohjeet ja alekoodeja, jotka jaan myöhemmin lukijoille! Aika hienoa. En raaskinut kokeilla näitä jalkaan, enkä ottaa edes toista kenkää pois laatikosta, pari olisi taatusti päässyt siten koristelemaan omaa kokoelmaani ja olisin unohtanut siskoni tyystin tuossa vaaleanpunaisen glitterin hurmassa.Absolutely satisfied!




Jotain päivänasukuvaa :) 
♥GT:n paitis
♥GT:n mustatpillifarkut
♥Sormus, kirppari


Tein tuolle mun mörrimöykylle vähän roquefort-kanapastaa, ja sitten se meni laittamaan ketsuppia sinne. 
Mun hienot gourmeesafkat meni pilaamaan ennen kun edes maistoi saakeli!

Kivaa tiistai-iltaa.. Kas kummaa ja taas salkkariaika! -.-'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥